Вижте резултатите от анкетата: Или кой беше "най-малкото зло" за народа ни?

Гласували
67. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Андрей Карлов Луканов

1 1.49%
  • Димитър Илиев Попов

1 1.49%
  • Филип Димитров Димитров

3 4.48%
  • Любен Борисов Беров

1 1.49%
  • Ренета Иванова Инджова

6 8.96%
  • Жан Василев Виденов

4 5.97%
  • Стефан Антонов Софиянски

6 8.96%
  • Иван Йорданов Костов

34 50.75%
  • Симеон Борисов Сакскобургготски

2 2.99%
  • Сергей Дмитриевич Станишев

9 13.43%
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 40 от общо 40

Кой е най-добрият министър-председател на България?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Re: Кой е най-добрият министър-председател на България?

Hotel LTI Berlin - лично съм го виждал там като слагахме техниката.Ръководеше лично подготвителните неща ( просто гледаше лошо наляво и надясно )
    Не е нужно да споменавам с какви "горили" беше.

2.  

3. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    'шо ка'йш?

чувам един нежен, тих един такъв... романтичен глас да ми нашепва в ушенцето "сапиооо... сааапиооо..."

P.S. за да не остане някой с впечатлението, че плюя едни, а онеправдавам други, мога да кажа какво ми шепти същия този глас в другото ухо: "яяяхтатааааа... яяяхтатаааа... ермитажа на злаааатнитееее..."
    Имаше една приказка, за един градоначалник дето направил много за своя град и го прави дълги години, като резултата от работата му бил виден и дори враговете му признавали, че е постигнал много за града и жителите му. Обаче на една пресконференция си изпуснал речта и се навел да я вземе и като се навел взел че пръднал без да си иска.
    После гражданите го запомнили не със добрините и благоустройството, които е направил, а с това, че пръднал на пресконференцията.

4. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Цитат Първоначално публикувано от Profita

Този, който все още не е бил на власт естествено!
    Ако това беше като точка от анкетата, може би щях да гласувам за този отговор. Но гласувах още в началото на анкетата за Костов. Не защото много го харесвам, има си много кусури човекът, ама и наистина много направи. Други преди мене са изброили какво.
    И въпреки всичко измежду изброените в анкетата няма такъв, който да ме спечели на 100%.
    Но след Костов и след първата година-година и половина на царя - нещата изглеждаха добре, все още имах вярата, че вървим напред и нагоре.
    После всичко се пречупи... а напоследък и вярата, че можем да се измъкнем от лайната, в които ни завлякоха,... едва мъждука...
    А лошото... тепърва предстои...

5. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Че какво толкова направи Иван Костов, че го защитавате, ако може изреждайте по точки. Не го приемайте като заяждане, питам от чист интерес. Аз лично не съм на това мнение, а смея да твърдя, че го познавам и лично. По-скоро трябва да употребя минало време, познавах, защото ми беше преподавател в МЕИ-то по политикономия и от тогава съм го виждал веднъж на живо. И не смятам, че има какво толкова да се прехласвате по него.

6. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Направи това, че разреши, по точно допусна всеки да си направи една кочинка, малка или голяма и да си гледа прасенца, кото да му трупат месце.
    Или по точно всеки да си организира по едно курниче и да си отгледа по една или няколко златни кокошчици.
    И понеже все още имаше достатъчно много за крадене, всички бяха доволни, яйчица имаше за всички, малки, големи, по често или по рядко.

И този, който не вижда по далече от носа си, слага тази ситуация на пиадестал. Имало нещо, трупано с години, което сега ни се отдало възможност да си поделим, за всекиго по нещо. За някои повече, но нали и за мен има.

Така или иначе всяко нещо си има край, торбата не е бездънна и сега берем плодовете на "невероятните управленски способности" на Иван Костов.

Държа да подчертая. Ако не беше той, щеше да е някой от следващите, червени, жълти, лилави, оранжеви или зелени.
    Не защитавам никой, най малко пък всички тези след него до настоящия момент.

7. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Най-добрият в ...какво???!!!

Министър-председателите, както и обикновенните председатели или обикновенните министри, както и всеки обикновен...нормален човек- непредседател иска близките, роднините и приятелите му да добруват. Тези хора наричаме добри, човечни. Нали? Кой тогава е най-добрият министър-председател? Би трябвало да е този, който е нахранил най-много близки и приятели и роднини, а най-лошият и най-гадният да е този който е нахранил само себе си, мръсен долен егоист. Ето защо смятам, че всички други само могат да гълтат праха на Костов, той е моя фаворит.

8.  

9. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Цитат Първоначално публикувано от Lazy Dog
    Че какво толкова направи Иван Костов, че го защитавате, ако може изреждайте по точки. Не го приемайте като заяждане, питам от чист интерес. Аз лично не съм на това мнение, а смея да твърдя, че го познавам и лично. По-скоро трябва да употребя минало време, познавах, защото ми беше преподавател в МЕИ-то по политикономия и от тогава съм го виждал веднъж на живо. И не смятам, че има какво толкова да се прехласвате по него.
    Просто е голяма работа, мисли в движение и разумно, държа се като истински министър за разлика от всички други.

10. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Re:Кой е най-добрият министър-председател на България?

Да се включа и аз:
    Костов направи горе-долу това, което Malone описа.
    А това, което окепази и доброто в неговата политика беше, че подкрепи Стоянов срещу Симеон - е това беше по-лошо то "пръдване". България имаше нужда тогава от някакво що-годе дясно правителство още малко...

А най-честния премиер, който сме имали беше Жан, но видяхте къде стигнахме...

Та без моя вот!

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

анкетата е ограничена откъм избор
    -това означава всички министър-председатели от освобождението насам!!!
    трябваше да има някакви критерии-социална,икономическа,външнополитическа.....политика на кабинета
    попълваш примерно по 6-тобалната система и се прави средна оценка на управлението на всеки
    а за да си запознат с работата на един министър председател/за да можеш да дадеш оценка/ е нужно да вземеш и прочетеш всички доклади на министерски съвет от деловодството
    имайте предвид че една част са секретни и се намират в секретното деловодство/ -те имат срок който трябва да изтече за да станат достъпни-25 години

Според мен управлението на един министър председател е зависимо и от работата на подчинените му министри и зам.министри както и парламанта-така че няма как да му дадете персонална оценка /групова на правителството-да

Хайде да направим анкета и за най-добрият президент!
    Президентите-хората които имат право да обявят общонароден референдум и да променят нещата
    Някой от тях да е обявил референдум???? Нито един-и те са в кюпа-страх ги е за местенцата им-пък може и да им посегнат....техните колеги политици
    в Швейцария имат по 200 референдума годишно....

Моето хоби е История-и от тази гледна точка най-добрият ни министър председател е Александър Стамболийски -може би и заради това го застреляха

12. Тук е от
    Feb 2010

Жан Виденов. Той беше неудобен на много хора, понеже беше единствения който не искаше да краде, и го накиснаха че имало много изнесено зърно от България, а той не беше виновен. Само че нашите не искат между тях да има честни хора, понеже са проблем за тях! В момента няма нито един свестен - поне за мен. Всички са един дол дренки. Смятах че бат-Бойко ще оправи нещата, но като го гледам той човека си плете неговата кошница. Няма на кой да вярвам вече, освен малка надежда във Волен Сидеров, но не му дават власт...... Ех надеждата умирала последна, както казват старите хора.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Кой е най-добрият режим?
    От Tonyo във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 9
    Последно: 19-02-14, 15:27
  2. Зам.-министър на ДПС спечелил 5,3 млн. лв. за година
    От hihimor във форум Коментирай новина
    Отговори: 18
    Последно: 04-07-07, 22:07
  3. Наи-добрият ISP :)
    От DPetrov във форум Windows
    Отговори: 20
    Последно: 24-06-01, 16:39
  4. Timeport е най-добрият тел. за 300 лв.!
    От Pecho във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 3
    Последно: 07-06-01, 16:04
  5. Кой е най-добрият Firewall?
    От mitsy във форум Windows
    Отговори: 14
    Последно: 11-02-01, 23:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе