В тази анкета трябва да посочите вашата любима марка ТВ. Изброил съм най - известните и продавани ТВ . В случая няма значение какъв точно е вашият приемник - LCD , Plasma или обикновен кинескоп.
В тази анкета трябва да посочите вашата любима марка ТВ. Изброил съм най - известните и продавани ТВ . В случая няма значение какъв точно е вашият приемник - LCD , Plasma или обикновен кинескоп.
Предполага се, че ще съм ползвал всичките, за да ги сравня и да определя "любима".
Да, ама аз не съм, така че ...
Мога да кажа, че ако имам достатъчно възможности бих си купувал само Sony. Възможно най скъпия модел, подходящ за мястото, където ще го ползвам.
Не коментирам защо, просто така бих направил.
Работя от около 15 години в тв сервиз и мога да кажа,че Sony са едни от най сполучливите и издържливи модели,имаше само два три модела на които им "умираха" в срок от 5-10 години кинескопите.И за момента в сервиза постъпват машини които са се повредили най-вече от прегряване,с течение на времето се натрупва доста прах и това им съкращава доста от живота.На второ и трето място бих класирал Sharp и Toshiba.
Ами 3 марки са: SAMSUNG, PHILIPS и HITACHI. Тука в махалата има един маняк дето само телевизори PANASONIC е сложил във всички стаи на апартамента си, и даже и фанелка на PANASONIC телевизори носи, и децата взеха да му викат бате Митко-Панасоника
Да кажа и аз едно "ами",ами има ли такива,които да са с любима марка?По-скоро хората четат форуми или разговарят с познати/техници и избират по чуто/четено,съобразено с джобовете им.Даже "патроните" не избират по-любима марка,а модерната/актуалната към момента.Е сигурно има и фенове(като тези,които си купуват повече от веднъж през живота си италианска кола),но народопсихологията ни е да сме по-практични и да търсим под вола теле.
Чак любима не, но имам 2 бр. LG ( 32" на 3 години и 26" на 2 месеца) и засега съм доволен от тях. Ако това означава любима марка, значи LG.