Първоначално публикувано от
ru-boy Той служения ти пистолет щеше да е Макаров, и добре не си го взел, виж Щаер си е машинка.
Преди 10 дена ми разбиха колата за втори път за 3 месеца и най странното е, че взеха само GPS-а и радар-детектора, пистолета беше там и го оставили на предната седалка на другата предна в дясно пък оставиха скъп GSM NokiaN95 чисто нов, много мило от тяхна страна, че не са ми откраднали и пистолета, защото ако си беше, където му е мястото, а именно, у дома, аз видях крадците и докато сляза те избягаха, глупаво, защото пистолета бе у тях, а аз с голи ръце и по слип само, все пак става въпрос за 2 ч. през ноща, ако беше в мен нямаше да се поколебая да стрелям въпреки, че това е несъразмерна сила и контрата щеше да е у мен. Равносметката е, за 3 месеца ми разбиха 2 пъти колата, липса на 2 GPS-а и 2 радар-детектора ((700+1200)+(300+300))= 2500 стъкла и разправии и майстори отделно. Но това не е всичко, ама айде друг път за останалото.
Та мисълта ми беше,
не си носете оръжието в колата, не е безопасно. Много мило от страна на крадците, че ме лишиха само от скъпите играчки, ако бяха взели и пистолета щях да загазя яко. Между другото си купих трети GPS и радар-детектор, за да има какво да крадат крадците, икономиката трябва да се поощрява. Добре поне, че още имам чувство за хумор, макар и черен
))