Има ли някакъв browser не Cromium базиран, който да работи на Win7?
Mozilla се оказа, че не поддържа нищо под Win10.
Гадовете от MS + Goo нарочно спряха достъпа до Outlook/ hotmail. Като са ни оставили "избор" - да преминем на Win10 или Win11.
Има ли някакъв browser не Cromium базиран, който да работи на Win7?
Mozilla се оказа, че не поддържа нищо под Win10.
Гадовете от MS + Goo нарочно спряха достъпа до Outlook/ hotmail. Като са ни оставили "избор" - да преминем на Win10 или Win11.
Искаш да е нов ли? Щото аз си ползвам portable версия на Firefox 115 ESR на 7-ците. Можеш нея версия да инсталираш. Ако пък и ти ползваш portable, можеш да го направиш default browser с това (линкът е за 30 дни).
Ползвам хром , от една - две седмици , като включа компа / имам 2 лаптопа и 1 стационарен/ акаунта ми е на пауза. Във всеки сайт вече не влизам автоматично. Не мога да реша проблема , преинсталирах хрома- няма резултат. И на 3-те машини ми е така, стартирам с акаунт на пауза и трябва да се логвам, акаунта и паролите пази. Даже и тук и във фб и навсякаде трябва да се логвам наново, убеден съм , че е някоя тъпа чавка в настройките , но не знам коя точно е.
Благодаря на всички!
Видях това Firefox is no longer supported on Windows 8.1 and below. на сайта и не дочетох останалото:
Please download Firefox ESR (Extended Support Release) to use Firefox.Firefox ESR 115.12.0, See All New Features, Updates and Fixes (mozilla.org)
Дано работи с Outlook/ hotmail!
Микромеките и другите гадове, започващи с G - те си знаят!
Този пост е редактиран от Gena_bs; 21-06-24 в 17:13.
Работи. Нямам писма, но ето: https://imgur.com/a/hnUI4ci
Този пост е редактиран от Karata; 22-06-24 в 02:08.
Благодаря!
Дано ми остане време да го инсталирам и настроя.