Бъдете честни в отговорите си.
Бъдете честни в отговорите си.
Тази анкета така поднесена ще има само 100% отговори -да. Освен ако три годишната ми дъщеря не реши да отговори.
А как предлагаш да я променим. С гласуване за типа престъпление ли?
- убийство /или опит за такова/
- обир или кражба
- изнудване и подкуп
- измама /документна ,застрахователна, финансова/
- увреждане на частна или лична собстваност
- укриване на данъци
- нарушаване на авторски права
- нанасяне на телесни повреди
- изнасилване
- нарушаване на общинските разпоредби.....
Нямам нищо против ,но бая голям списък ще се оформи
Не е необходимо да правиш списък. Просто попитай дали сме извършвали деяние описано като наказуемо в НК.
Готово - въпросът е променен. Въпреки че според мен ,ще бъде по интересно ако отговорът класифицира и типа извършено престъпление.
Е, повече отговори -да няма да има.
И така всички следващи които видят анкетата ще знаят със сигурност , че поне пет човека са престъпници.
Пак същото:Първоначално публикувано от BLUE1
Първоначално публикувано от hristoslav2
Дай предложение как да оформя въпроса и възможните отговори.Първоначално публикувано от Kasap
Така е добре, макар, че нарушаването на авторските права също са в НК.
Ами каква е целта на анкетата в крайна сметка? Щото общински разпоредби, много обичам да нарушавам, но това не ме прави углавен престъпник.Първоначално публикувано от hristoslav2
Е това те прави само рецидивистПървоначално публикувано от Kasap
Предлагам да има отговори с типа престъпление ,като може да дадете няколко отговора и да ги променяте.
Да бе да...ако искаш да вземем и да си разкажем и да посочим дата, място и свидетели и да се спретнем един виртуален процес.Първоначално публикувано от hristoslav2
То е ясно че сме нация от престъпници
Анкетата е анонимна - няма как да разбереш кой точно си е признал примерно ,че е крал. Но така ще имаме обща представа ,кои са най-честите престъпления извършени от членовете на форума. Абе с две думи - с какви пропаднали типове комуникираме тука
"Четете наказателния кодекс"
Остап Бендер
говори в единствено числоПървоначално публикувано от hristoslav2