На фалшив марков алкохол не съм случвал в БГ, обаче разни ефтини водки и джинове, само като ги помириша и зрението ми отслабва.
Джак-ът си е на почит навсякъде. Аз обичам да си мириша 50 -тограмка цяла вечер - така хем умът бистър, хем съм усетил аромата.
Наистина не много умни хора масово похабяват хубавия алкохол, като го преохлаждат или направо го бухат в камерата, където си стои до непосредствена консумация . Ама иди им обяснявай за мириса и аромата, след като го съчетават с ред бул. Също както осъвместяват качествена домашна ракия с лимонада, вместо със салата. Такива индивиди се забелязват по начина на отпиване - на големи глътки, и погълнатите ml - няколко пъти по 100, да не кажа десетки пъти. Хората даже и книги издават по барманство и в тях си пише, че ароматните алкохолни питиета ( коняци, ликьори, уискита, дори мастиката и джина ) се охлаждат ( лятото ) до стайна Т* и който иска си добавя лед. Именно с цел не човек да се нальока, а да се наслади на аромата. За къркачите си има водка и плодова ракия.