Резултати от 1 до 6 от общо 6

Въпрос за преводът на средства праз интернет!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2004
    Мнения
    12
    #1

    Въпрос за преводът на средства праз интернет!

    Значи – мен ме интересува някой наясно ли е с това как може да се прехвърля капитал през нета от една инстанция на друга.

    Ще се опитам да внеса пояснение:

    Аз съм се хванал да работя към няколко сайта който се занимават с рекламиране на други сайтове и за което ми плащат (такива са например - Nocs.us, SelectiveClicks и др.). Спечеленото от там, обаче не може да се изтегли току така. Необходимо е да се правят преводи от едно място на друго. Всичко което си спечелил там, ти се води на сметка. След като натрупаш известна сума ти можеш да я прехвърлиш в e-gold, а от там чрез друг посредник да я прехвърлиш, във вече реална банка. Въпросът ми е:

    Как става това прехвърляне например от Nocs в e-gold, след това как става подобно прехвърляне от e-gold във фирмата посредник, например – moneybookers (за сега съм си избрал нея), след което – как става прехвърлянето от moneybookers в реална БГ банка?

    Ако някой се е занимавал с подобна дейност и е запознат как стават подобни манипулации – моля да ми помогне с инфо!

    Благодаря предварително!


  2.  
     
  3. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас
    Мнения
    1,137
    #2

    Въпрос за преводът на средства праз интернет!

    Не разбрах точно какво от цялата процедура те интересува, а и специално тези посредници не са ми известни, но може би методът Milicent е подобен на това, което те интересува (ако разбира се и аз не греша).

    Той е разработен от Digital Equipment Corporation (DEC), за да управляват малки и най-малки плащания, например плащане за получаване на информация от Интернет за новини и котировки на стоки. Клиентът купува от посредник удостоверение с определена стойност, чрез използуване на кредитната си карта или чрез дебитиране на съответната банкова или брокерска сметка. Такова удостоверение е като телефонна карта. По време на покупката клиентът превръща части от удостоверението в удостоверение на дилъра. Тогава това удостоверение се изпраща на дилъра. Дилърът събира всички удостоверения и ги превръща в "истински" пари.

    Възможен е голям брой транзакции при ниски разходи. По принцип, всяко лице може да бъде регистрирано при един брокер и след това може да приема електронни плащания. Няма анонимност, но има възможност да се купят удостоверения от различни брокери.

  4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2004
    Мнения
    12
    #3

    Въпрос за преводът на средства праз интернет!

    Сега ще се опитам да внеса някакво пояснение, на въпроса си!

    Определени сайтове плащат затова да рекламираш други сайтове, като ти дават офертите наготово и ти водят сметка за събралия ти се капитал. След като достигнеш до определена граница на теб ти дават възможност да си изтеглиш парите и ти можеш да си ги прехвърлиш, във виртуална банка, каквато е например – e-gold (всеки определен сайт поддържа контакт само с една определена подобна виртуална банка и те не можеш да избираш из между няколко, а трябва да се съобразиш с предпочитанията на работодателя ти) . От там обаче ти не можеш да си прехвърлиш средствата в нормална банка, защото e-gold не поддържа подобна услуга. Ти трябва да намериш посредник който да ти направи подобно прехвърляне. Преминали средствата ти през посредникът ти вече можеш да си ги теглиш от нормална БГ. Банка.

    Аз още не сам събрал достатъчно пари, за да ги тегля, но искам предварително да разбера, точно какъв е пътят, за да съм сигурен, че парите ми ще стигнат до мен. Затова и пуснах този въпрос тук, та ако някой случайно се е занимавал с същата дейност и му е известно всичко да комуникирам с него.

    Аз съм си открил профили във всички гореспоменати инстанции, но искам да общувам с човек който вече е минал по този път.

    Опитах се да намеря инфо за методът Milicent, който ти спомена но нищо не излезе. Ако можеш да ми пратиш линк за сайт, ще го погледна и него по- обстойно.


  5. HGD
    HGD е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2003
    Мнения
    598
    #4

    Въпрос за преводът на средства праз интернет!

    Преди година и аз се бях запалил, ама това е убита работа - освен ако не сте 5-10 човека и си синхронизирате работата. Ако искаш да питаш нещо - на ICQ-то ме търси. Просто този форум не е подходящ за тези неща.

  6. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас
    Мнения
    1,137
    #5

    Въпрос за преводът на средства праз интернет!

    Не знам колко ще ти бъде от полза, но прегледай това:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Digital...nt_Corporation



    Ако там не откриеш нищо, потърси тази книжка:

    “Дигитални пазари” Мугляр, У. (Стратегии за интернет търговия) ИК “Сиела”, С.,2000



    Дано намериш отговор на въпроса си.

    Успех.



    Личното ми мнение - Не разчитай много на подобен род печелене на пари. Аз се отнасям с голяма доза предубеденост към тях.

  7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2004
    Мнения
    12
    #6

    Въпрос за преводът на средства праз интернет!

    Благодаря!

  8.  
     
Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Отговори: 15
    Последно: 09-03-15, 23:56
  2. Интернет въпрос
    От veni във форум Мрежи
    Отговори: 1
    Последно: 03-08-12, 15:33
  3. Въпрос за интернет доставчик
    От cipollini във форум Мрежи
    Отговори: 4
    Последно: 18-03-11, 15:02
  4. Въпрос сървър за интернет
    От veni75 във форум Мрежи
    Отговори: 1
    Последно: 12-05-08, 17:49
  5. Въпрос за парола на интернет.
    От DerekMTN във форум Общ - софтуер
    Отговори: 7
    Последно: 25-05-06, 11:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе