Едно време наистина беше въпрос на чест, но сега вече твърдо не:
Pan.bg | Армия и техника | Военен разузнавач: US полковник лежеше в канавка да разузнава нашите изтребители
1. Да
2. Не
Едно време наистина беше въпрос на чест, но сега вече твърдо не:
Pan.bg | Армия и техника | Военен разузнавач: US полковник лежеше в канавка да разузнава нашите изтребители
по-скоро: "в главата на българския армеец няма място за наука"![]()
blue1 , благодаря ти от името на всички.На hristoslav2 , специални благодарности за пропуснатите от мен ДАНС.
Любимците на медиите от всички видове.Огромен държавен апарат за една държава която се нуждае от кмет,
шериф и узаконена проституция.
Вчера подслушах съвсем законно работата на парламента.Светът вече не е същия.Сидеров и той не е ...
Може да сме бедни и гладни, но напук на всички няма да скучаем.Късметлии сме да живеем в интересно време.
Ко стана сега с Костинброд...нещо много иху и после тиху
ГЕРБ внесе три жалби за изборите в Конституционния съд - Vesti.bg
Като се замисля има за какво...
Доколко е изкривен народният вот?
1. Станишев започна изборната си кампания през Октомври миналата година - с доста груби нападки. БСП подеха най-мръсната рекламна кампания от 20 години насам
2. "Атентата" срешу Доган - поредната манипулация с цел "надървяне" на електората на ДПС
3. Протестите и платените гамени предизвикали хаос и разбити глави по улиците - кой ги организира и колко им плати ?
4. Подслушаните разговори между ББ, Цветанов и Кокинов - платена поръчка изпълнена от частна фирма
5. Бюлетините в Костинброд...Нищо доказано ама - като тръгне приказката че сестра ти е курва иди обяснявай че не е....
6. Фалшифицираният вот в Турция /100% за ДПС
Резултати
ГЕРБ - загубиха поне 8-9%
БСП - спечелиха поне 8%
Атака - спечели 3%
ДСП - спечели 4%
СДС, ВМРО, България на Гражданите,РЗС, Лидер, Горд..... - изгубиха всичко. Тоест 25% от гражданите не са парламентарно представени!
Нещо много по терлици излиза ново инфо по случая Костинброд, Няма демонстрации, няма отпечатване на мостри....нарязани ИЛИ сгънати паднаха от 350к на 170к да видим колко са на 100% готови и годни за употреба....мирише ми накрая на: Подведоха ме! Само че тоя път няма да има кой да му приеме подвеждането....
Костинбродските бюлетини набъбнаха до 480 000 | Dnes.bg Новини
Едно филмче за да си припомним кои са ни управлявали , управляват - малко е дълго но си заслужава .