Вижте резултатите от анкетата: Фалшифицирани ли са изборите за Парламент 2013

Гласували
43. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 1. Да

19 44.19%
  • 2. Не

24 55.81%
Страница 12 от 12 ПърваПърва ... 2101112
Резултати от 166 до 169 от общо 169
Like Tree50Одобрявам

Фалшифицирани ли са изборните резултати?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

Отговор: Фалшифицирани ли са изборните резултати?

Напротив,май все повече се изяснява...5%годни ,при допустим брак 2 % или нещо подобно!......Летене с авиоотряда-също милиони!Обясненията на Боко-ама те са летели много повече!...Смехории!Що не ги зае...м вече тия гербери!?.....То е видно,толкова се осраха,че не си заслужават повече да се занимаваме с тях!В пълна изолация,реват,че милион били с тях...А останалите милиони?Тиквата-нервен и арогантен,Цв.-повече от объркан,че то тия тримата юнаци са си пропели кой как им е разпореждал!.....Гнусотия!
    justify одобрява това.

2.  

3. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Ами като са летяли повече от него "Що не са в затвора???" 4 години беше на власт! То не бяха закани, то не бяха кандърми сами да влязат в затвора преди ББ и ГЕРБ да "фанат" властта, ама следващите години ще хванат на народа ей тоя ...
    БКП, БСП, ДПС, ГЕРБ... еднии и същи са ...

А това филмче го пуснах преди няколко дни във фейса и отделно го има и в торентите...

Но "Таратора"-А.П. го няма в този филм?!!!!!! ТИМ също?!!!!

4. Moderator
    Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    Петрич

Цитат Първоначално публикувано от slovaka Виж публикацията
    Напротив,май все повече се изяснява...5%годни ,при допустим брак 2 % или нещо подобно!......Летене с авиоотряда-също милиони!Обясненията на Боко-ама те са летели много повече!...Смехории!Що не ги зае...м вече тия гербери!?.....То е видно,толкова се осраха,че не си заслужават повече да се занимаваме с тях!В пълна изолация,реват,че милион били с тях...А останалите милиони?Тиквата-нервен и арогантен,Цв.-повече от объркан,че то тия тримата юнаци са си пропели кой как им е разпореждал!.....Гнусотия!
    Sovak,
    в една друга тема пишеш, че си практичен човек и вярваш на очите си, не на "чул", "казал" и т.н. Прилагай това разбиране и в политиката и може би ще видиш някой неща по различно. Ако наистина смяташ за нормално да седим тук /или там в парламента/ и правим сметка, Министър Председателя /който и да е той/ колко летял, пък къде, пък защо не отишъл с джипката, а с вертолета, пък защо никой не го контролирал, значи тотално сме изпростели и объркали.
    В същото време вчера 20тина мутри си обградиха Парламента като пичове, все едно заградиха офиса на конкурентната групировка, и бяха готови да напляскат който се наложи. Това не е било и в най мътните времена по Берово време и което е най врапиращо, на никого не направи кой знае какво впечатление, даже полицайте се отдръпнаха и гледаха като странични наблюдатели. За мен тази случка е повече от показателна за пътя който сме поели и мястото където отиваме.
    Този пост е редактиран от tony34al; 08-06-13 в 10:42.

5. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

Аз не правя политика,но СЛУШАМ КАКВО КАЗВАТ И КАК ГО КАЗВАТ ПОЛИТИЦИТЕ!И пак вярвам на ушите и очите си!/При политиците-особенно на очите си!/.....И какво,значи съм изпростял ,защото се нервя като Боко разкарва тия селяндури,тигри или каквото е там със самолет за който плащат данъци жена ми и дъщеря ми!?Сега какво,като не съм с комунистите ,да плюя Ореха ли?Защо?Една крива приказка не е казал,мога да отсея дърдоренето от глупостите на които се наслушах от пожарникаря!От всякъде лъха на интелект,и сравнение не може да става с тия простаци от Герб!Апропо не разбирам как 20 човека са обградили цял парламент!?......Що за глупости?И от къде са тия юнаци?Внуци на "шестаци",нови комунисти-партизани?....Или някакви герберски мутанти?.....Най вероятно!Обобщения от рода на "всички са маскари"преди обслужваха комунистите, сега-тинята на Герб!В този аспект-така е!Но докога ще караме с плюенето!?.....Къде още да се сриваме!?...."...пътя който сме поели и мястото където отиваме..."Къде да отиваме,не ти ли е ясно къде си,какъв път още търсиш,ей Боко почти и магистрала ти направи,ей го на пътя!Това ли е правилния път!?...НЕ ,БЛАГОДАРЯ!!

- - - - - - - - - -

И още няколко реда,допълнение.....Казвал съм и по други поводи,комунистите разполагаха с най добрия потенциал!Тъкачки и предачки в почтенния президиум бе едно,но елита на младите,почващи навремето от английските гимназии, отиваше при тях!...Това никой не може да отрече!Мамините синчета,да,отиваха на Запад,когато аз не можех да припаря до Калотина,такива като мен не можеха да учат ни МИО, ни в Симеоново!......И сега този потенциал набира все повече сила,хода на Станишев с Ореха бе повече от блестящ!Първосигнални като Тиквата явно още дълго няма да уцелят правилния ход/ако изобщо някога го уцелят!/...Тука комунистите пак ги изиграха!Но това показва,че те и по бързо са си научили урока!Това може да е от полза за всички,с изключение на тези ,които милеят за простаците!.....Аз,подчертавам,не съм от тях!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 12 от 12 ПърваПърва ... 2101112

Подобни теми

1. Резултати от тестове с Prime95
    От InternetZombie във форум Общ - хардуер
    Отговори: 2
    Последно: 11-11-10, 19:42
  2. Резултати: 3DMark 2006
    От Eddie във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 93
    Последно: 13-03-09, 21:23
  3. Резултати: 3D Mark 2005
    От DeathKnight във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 65
    Последно: 23-12-07, 13:39
  4. NFS Underground Demo -> Линк + Резултати
    От Gadget във форум ИГРИ
    Отговори: 57
    Последно: 19-11-03, 21:28
  5. Отговори: 64
    Последно: 30-03-01, 02:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе