тая работа, ще е трудничка, щото много телета бозаят, от тоя бизнес
Да
Да - но само леките наркотици
Твърдо НЕ
Това са пълни глупости
Не съм мислил по въпроса
тая работа, ще е трудничка, щото много телета бозаят, от тоя бизнес
И истината в него:
Брадвата, брадвата не прощава.
Брадвата, брадвата не забравя,
Тя ще погуби света!
Да, защото отровите в храните + наркотиците + войните за ресурси (престъпления в името на алчността) няма да го погубят?
Предпочитам да избера по-малкото зло. А именно, да ликвидирам няколко хиляди и да спася милиони, отколкото да гледам как светът умира бавно в агония.
Ице , тогава трябва да забраним и Интернет зависимостта - също доста силен наркотик, сума ти смърт донесе напоследък - само че и ще бъде засегнат сериозно от тази забрана.
Да забраним и лекарствата и доста неща. арихуаната помага при много сериозни болести - както писаха наскоро.
Според мен след като силно психотронните вещества ,определени като наркотици са определени като забранени - значи са такива до второ нареждане.
Относно пушачите - като бивш такъв ще се изкажа в тяхна защита. - След като си плащат Акциз - да си пушат където искат, платили са за това и то в повече от останалите. Ти като непушач какво си платил повече от пушач , че ще искаш ограничение ?
След като вдигаш цените на цигарите и акциза- нямаш право и да ги ограничаваш. Непушачите искали да дишат чист въздух - ами да не излизат по улиците че от автобусите и колите и др. неща е по-токсично.
Техно, не си прав, ама не ми се влиза в подробности. .... в момента.