В случай че съм пропуснал някои - пишете на модераторите да го добавят.
MediaMonkey
KMPlayer/PotPlayer
VLC
Foobar 2000
Winamp
Windows Mediaplayer
iTunes
Друг
В случай че съм пропуснал някои - пишете на модераторите да го добавят.
То цяла страница трябва да се изброят всички ... аз ползвам главно Daum PotPlayer , Media Player Classic HC и Foobar2000 ама имам сигурно още 5-6 инсталирани ...
Попромених малко плеърите. Лично аз рядко ползвам медия плеър на компа, но ако ми се наложи iTunes и VLC.
Сега няма да гласувам - всичките които имам ти ги изтри. Какъв беше проблема, да увеличиш броят на опциите и да добавиш?
Shockwave flash player е добавка за браузъра, QuickTime също е добра браузър добавка ама едва ли са много хората които го ползват за медия плеър (при наличието на доста по-качествени) ... сметнах, че не се ползват ...ако мислиш различно, извинявай и ги добави.
MPC-HC за видео и флаш; винамп за музика (по-удобен му е плейлиста), VLC защото ме мързи да го изтрия
Пробвайте Jriver Media center (вече налична 20 версия) Това е плейрът,който ме накара да спра да слушам foobar2000 ,както навремето фубара ме спря да слушам Winamp Много е добър ,ако че говорят ,че не бил бит пърфект
GOM Player - плейва всичко без проблем.
AIMP3-за музика е страхотен!
За музика - Foobar2000 , only ! За видео основно - Potplayer , но много настройки и алтернатива Splash2.0 , безплатната версия .