4 нови теми:
2 тъмни - познатия ви Хелиос_Мулти и моя фаворит засега - Ентерпрайз
2 светли - Амбър и Епсилон - имат по специфично разположение, може би ще ви допаднат и са с приятни цветове.
4 нови теми:
2 тъмни - познатия ви Хелиос_Мулти и моя фаворит засега - Ентерпрайз
2 светли - Амбър и Епсилон - имат по специфично разположение, може би ще ви допаднат и са с приятни цветове.
Чудесна новина. Сега ще ги пробвам да видя коя ще ми допадне най-много.
Enterprise-то ми се струва по-приятно за очите. Ще го ползвам засега. Благодаря на администрацията
По-приятно, ама някой като пусне нещичко със синичко и червеничко, става манджа с грозде. Хубаво е, че имаме повече избор, все ще си харесаме нещо. Аз лично ще се пробвам с Епсилон. Засега.Първоначално публикувано от Ско
Абе не се жалвайте. Важно е съдържанието, не формата...
Да, съжалявам, изтрих я по невнимание, сега я върнах. Трябва още доста да се настройват...Първоначално публикувано от Edin_Lud
Засега ще сложа 10-15 теми. После ще се пусне едно гласуване и ще се определят 2-3 любими - 2 светли и една тъмна примерно и ще изтрия другите... Сори ама ми е терсене да поддържам повече от 3, макс 4 скина, а има неща, които трябва ръчно да се пипат във всеки.
То гласуването си тече, всеки може да го види, като тръгне да си сменява темата.Първоначално публикувано от КрИс
Ентерпрайз има доста неща за дооправяне. Визуално имам предвид, дребни неща, транспарентност, etc.
Ако искаш Крис, да ти ги посочвам със screenshots.
Имам предвид, ако искаш да е перфектна темата, иначе идейно е добра.
Аз си минавам на Хелиоса.
Само аз ли все още очаквам aqua-та?
Дали защото ми беше най-удобна или съм силно привикнал към нея...
Абе престанете с тази Aqua най-после! Всички я очакваме, но я НЯМА за тази версия на форума - SMF 1.1 RC2 - това е! Ако някой има толкова мерак, да се хваща да я прави - Simple Machines Forum е с отворен код
Дай ми хостинг за известно време с качен СМФ 1.1 РЦ2 и ще редактирам старата за него. Няма да стане светкавично, но ще стане.
Играх си успешно с IPB на тази тематика, защо пък да не направя нещо и със SMF.
Пък и нещо за Setcom все пак.