Каква записвачка ползвате и доволни ли сте от нея?
В момента ползвам Plextor 52x24x52, a преди ползвах Sony и съм доволен и от двете. От прехваления Teac съвсем не съм доволен, каквото и да запиша с него после не се чете.
Ползвам LiteOn 48x24x48. Преди ползвах LiteOn 12x10x32 и аз също съм доволен и от двете.
Ами имам 3 записвачки [:D] - Sony и две HP. Гласувах със Sony, защото съм по-доволен от нея, въпреки, че сравнението не е много коректно - едното HP (24х4х24) е на 4 години, а другото е на notebook...
И аз като Dockera
А за "прехваления" TEAC мога да кажа, че стария модел, който записва до 4х, си е железен и до днес. Проблемите са при новите модели (което важи и за четящите им устройства) и имат връзка с промените в собствеността на фирмата.
Аз нямам лична писачка за момента, но препоръчвам Lite-ON i LG (става дума за 52 скоростните).
sony 8х4х32 - е никви проблеми от години с него, и не мисля да го сменям скоро [:D]
Аз пък съм невероятно доволен от Teac 40/12/40х.Никакви забележки...
Няма ли как да се гласува за повече от една записвачка?
Защото виждам че и други имат повече от една.
Аз гласувах за "Тeac" - такава е на настолния комп., а на
notebook-ка нямам представа каква е записвачката
Е барво де. Що няма в анкетата NEC. Аз съм с такава(8х4х32) от две години и половина. Бачка си безпроблемно, както за записване така и за четене.
Сигурно аз съм с един от най-екстравагантните модели - MSI 48/16/48 - имах известни затруднения докао я подкарам в началото но в последствие се оказва доста стабилна и определено си заслужи парите, колкото и да бяха малко [][][]
Аз сега съм с LG 52х24х52 и съм много доволен.Преди бях с такава като LaMARTIN и видях голям зор с нея, но в крайна сметка не стана нищо от нея.Занесох я в сервиза за да я флаш-нат, а те ми дадoха LG-то[:D]
Едно не мога да разбера. Пусната е анкета или тема "Каква записвачка ползвате?". При анкетите се гонят проценти, а не мнения. Надявам се, че повечето правят разлика. Какво се пъчите кой с каква е? Или това е тема + анкета? Вече се обърках...