При TEAC 52х и аз съм забелязал, че има проблеми с прочитането на записаните дискове на други устройства.
При TEAC 52х и аз съм забелязал, че има проблеми с прочитането на записаните дискове на други устройства.
в момента ползвам една Optorite DVD +/- RW, не е правила никакви проблеми само, че не може да пише CD RW на високи скорости, иначе за парите си е повече от перфектна като се има предвид, че не е скапала нито един диск
Ползвам една Мемояех. Записва на 4х, бавно е, но какво да правя. имам и една Атапи, дето уж зписва на 48х, ама сдаде багаж за 1 месец.[!]
Аз също ползвам LG никакви проблеми до сега, единствено аз ко не съм, изпортил нещо иначе чете и записва като ЗВЯР...[:D]
За разлика от TEAC 548 с PLEXTOR 48/24/48 никакви проблеми.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">@ Gadget: Освен анкетата има и допълнително запитване - <font color="maroon">"...и доволни ли сте от нея"</font id="maroon">
<div align="right">Originally posted by Slero - 17/01/2004 : 23:52:24</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ами да ти кажа цялата анкета се обезмисля при положение, че всеки е доволен от това, което притежава.... ама ненам, вие си знаете по-добре. Едно е да правиш анкета, друго е да искаш мнение по въпроса, но да съпоставиш и 2-те във форум е трудна работа и затова такива неща се правят на хартия
<div align="right">Originally posted by Gadget*-*18/01/2004*:* 13:38:25</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Абе не всички сме доволни от това което имаме...
Преди бях с Teac 8x8x32 - страхотна записвачка...1500 диска ми записа без хък да каже ! след това я продадох и чувал още пеела докато записва...
По тази причина се подведох да взема пак Teac - тоя път 52x24x52...голяяяяма грешка.... много дискове ми разваля, а аз предимно на Verbatim записвам...сиреч не е от дисковете. Кофти модел излезе. Вече съжалявам че не взех някой Plextor[V]
@ MetalMilitia
Ами така е, като не четеш редовно форума... В няколко теми вече (и то от преди доста време) е ставало дума, че новите TEAC не са като старите - и това важи не само за записвачките, а и за CD-ROM устройствата.
Slero за съжаление си много прав. Но от блъскане на глава сега файда няма. Обещавам вече да слушкам []
Имам ASUS 52х24х52, само че нещо не съм доволен. Не чете някои дискове, които се четат иначе.
Хихи, изключително ме радва резултата на BTC
Имам от последните добри ТЕАС 40/12/48 с 8МВ кеш, която и пише и чете всичко като един добър стар СД ТЕАС 32Х. Но за учудване и служебното Сони 40/12/48 си записва добре от една година.
Абе и аз имам TEAC 52x24x52 и никви проблеми до ся
един диск нямам скапан, а си записвам доста.
Какво ви се скапва незнам. Единствения и кусур поне за мене е, че малко бавно развъртва, ама 52 скорости, баси![]()
Ами взех си един TEAC 52x24x52 ,преди около половин година. Нямам никакви оплаквания. И на 52Х съм записвал (е и дисковете бяха добри) но откази не съм имал. А и като цена е добре. 54$.
•Records to CD-R Media at 52X
•Rewrites to CD-RW Media at 24X
•52X Max. CD-ROM Performance
•Includes Buffer Underrun Prevention
•EasyWrite (Mount Rainier) Compatible
•Fast 100ms Access Time
•ATAPI EIDE Interface for Easy Installa
Последно май се оказва, че ползвам Sony, развалена, и не знам как да я оправя... Един приятелски съвет от мен, нищо, че е малко offtopic.... Не си купувайте Sony.... До сега познавам 10-ина човека с записвачки на тая фирма, и само 2ма - 3ма, дето си нямат проблеми с нея... Не знам, може би въобще Sony прави калпави записвачки, може записвачките да са Mentony, но според мен не се лъжете по доброто име...