Лично аз съм голям фен на A4Tech. Имам мишка и трекбол от серията 4D+ с 4 бутона и 2 скролера. Интрегрират се отлично в приложения като 3D MAX и олеснява работата много.
Вий кво ползвате?
<font color=red>EVIL DRIVES THIS WORLD</font id=red>
Лично аз съм голям фен на A4Tech. Имам мишка и трекбол от серията 4D+ с 4 бутона и 2 скролера. Интрегрират се отлично в приложения като 3D MAX и олеснява работата много.
Вий кво ползвате?
Microsoft Wheel Mouse Optical, оптична с 2 бутона - за мен е върха на сладоледа, много съм доволен...
Аз нямам мишка - имам
"куче, коте и пингвин...", Милена
www.SavageNews.com Bulgaria [Coming Soon]
Logitech scroll niama po dobra mishka za igri a za internet e prosto perfectna.....
http://www.rootbg.com
Logitech forever!
От 3 години съм с Logitech MouseMan Wheel - 4b и едно "търкало".
Но номера не е само в "плъха", требе и читава подложка - тез' на 3М са без конкуренция - за 3 години нито веднъж не чистил мишока - просто не се е налагало.
Podlojka - az ne polzvam takava(mnogo mi e malka) a ina4eSmenqm griza4a sqka godina sega sum sus Viking dobra be6e dopredi 1-2 sedmici(izdurza 1 godina bez nikakuv problem)
Аз съм с Logitech Whell, нямам оплаквания, но мисля че още може, някой друг бутон в повече няма да е излишен.
3М подложка... имах една с неправилна форма, нещо като палитра. Струваше поне 20лв. Имаше един огромен недостатък - беше малка. Освен тва се залепва някъде и си остава там завинаги. Обаче се държа около 3 години.
Lamia, kak taka ne si ia chistil 3 godini? Nikakva prah li ne se polepva po podlojkata.. ???
Разбира се, че се полепва по подложката. Но по някакъв необясним за мен начин тя задържа прахта и пепелта, и топчето не се цапа. Веднъж месечно я изтупвам и мия. Моята не се залепва на едно място, вярно е, че не е много голяма, но това не пречи. За три години се е поизхабила, по моя преценка има още около година "живот". Когато я взех, пристигна в нещо като луксозна картонена папка - може би беше рекламна бройка.
Breh :-), chudo.. chudo.. i az shte si potursia, no mi triabva da ima i podlojka za kitkata
И мойта беше в готина опаковка - около 3 пъти по-голяма от подложката. Част от "кутията" беше прозрачна, за да се вижда кво има вътре.