Абе манете тия работи, вижте на Sunny аватара
Абе манете тия работи, вижте на Sunny аватара
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Mollov, BobbyTT, ама сложете ги да ги видиме тези аватари...
<div align="right">Originally posted by Sunny*-*20/01/2004*:* 08:57:54</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ами аз имах аватар, ама нещо при конвертирането на форума моята е заминала.... щото даже линка е грешен.... сега ша го оправя...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ами аз имах аватар, ама нещо при конвертирането на форума моята е заминала.... щото даже линка е грешен.... сега ша го оправя...
<div align="right">Originally posted by Mollov*-*22/01/2004*:* 22:45:36</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
И после си кажи, ако гласуваш за него, щото вече има един гласувал за "Други" без да посочи за кого...
Ами за себе си няма да гласувам, ама и има нек'ви проблематики с Upload-а на аватар.... не мога да разбера как има хора с 64х64/4.5k аватар, а на мене не ми дава да кача 64х50/1.5k... "The File is too large to Upload"[xx(]
Ми ако става на въпрос, моя си ме кефи най-много [:D]
Иначе сигурно нямаше да си сложа именно него, нали така [?]
А бе брейчо това същество с "пиърсинг-а" знае ли се какъв пол е?
А да се знае и ако може да се отбележи някаде!Гласувах за Докера,но също така гласувам за себе си и за Съни!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ами за себе си няма да гласувам, ама и има нек'ви проблематики с Upload-а на аватар.... не мога да разбера как има хора с 64х64/4.5k аватар, а на мене не ми дава да кача 64х50/1.5k... "The File is too large to Upload"[xx(]
<div align="right">Originally posted by Mollov*-*22/01/2004*:* 20:58:39</div id="right">
Доста видяха зор с тия аватари. Спазвай рецептата на Malone и може би ще успееш:
http://setcom.bg/news/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11774
А за моя що никой никой не гласува бе, скивайте ква убава Кайсия [:D]
Иначе по убава от посочената горе сигнатура на Детнайт, не съм виждал![]()
Кой е по-,по-,най-...?Ами моят аватар , защото това съм АЗ![:D]
Твоя аватар не се вижда.
Иди си го оправи !
И мен ме забравихте [].
Инак... Докера, определено.
laMARTIN с новия си аватар определено изби рибата[:D]
Аз гласувам за аватара на Кайсо - гледайте каква хубава тукв... аа кайсия е сложил. Според мене е изчистено и стилно, макарче не е нещо дето не се знае дали се саблича или облича, а и се връзва с nick-а му
И с двете ръце гласувам за 3Di. След като си сложих gif-чето в телефона всичките ми познати се избиват на кой да го пратя по напредНа второ място Zetle.