Страница 4 от 6 ПърваПърва ... 23456 ПоследноПоследно
Резултати от 46 до 60 от общо 76

Кой аватар/сигнатура ви кефи най-много?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

С новата си сигнатура, кандидатствам също за място класацията, а и аватара ми си е пушка [:D]

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">С новата си сигнатура, кандидатствам също за място класацията, а и аватара ми си е пушка [:D]

<div align="right">Originally posted by Кайсо*-*12/02/2004*:* 15:51:34</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Честно казано аз бих предложил съвместната кандидатура на Кайсо, Моллов и Лудия, стига да си сложат за сигнатура онази култова снимка със "сандвича"[:D]

4. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">С новата си сигнатура, кандидатствам също за място класацията, а и аватара ми си е пушка [:D]

<div align="right">Originally posted by Кайсо*-*12/02/2004*:* 13:51:34</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Кайсо, приемаш ли идеи?

На широко отворената си уста монтирай и един катанец.[:D][:D][:D]

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Е, кво сега, а? Искате да кажете, че аз не съм красив ли бе? Ай стига, моля ви са !!!!

И стига сте си сменяли аватарите, моля ви, не е честно така. Инак ше зема и аз да си сложа един аватар на Бритни Спиърс одупена и ще видите тогава гласове.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Хайде сега без конкретни намеци и нападки! Аватара с одупената Britney, ако ще и да е без гащи, никак няма да ти отива след тази озъбена физиономия [:D][:D][:D]

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Кааак да не ми отива, на мене всичко ми отива. Вижте само какво изкуство съм вложил в изработването на профила си. Ха сега си представете ко реша да лепна Бритни там кво ли ше пише, а????

Vote won by D3BEPP with 2 000 voices !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Кааак да не ми отива, на мене всичко ми отива. Вижте само какво изкуство съм вложил в изработването на профила си. Ха сега си представете ко реша да лепна Бритни там кво ли ше пише, а????

Vote won by D3BEPP with 2 000 voices !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<div align="right">Originally posted by D3BEPP*-*12/02/2004*:* 16:36:07</div id="right">

За такива хубави дупки използвайте КАНГО[:D][:D][:D]

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Имаш поглед върху нещата, Кафка, имаш определено!

Макар че мислех, да напиша: "Anulex" - универсално лекарство против хемороиди!

11. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2002

Fearme, Malone(old;-), Dzverr, и трите щото Айрън Мейдън са ми любима група:-)))))))))))))

12. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Fearme, Malone(old;-), Dzverr, и трите щото Айрън Мейдън са ми любима група:-)))))))))))))

<div align="right">Originally posted by Popkaro*-*29/02/2004*:* 14:15:55</div id="right">

А моят не, защото не обичаш Metallica [8D]

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Хайде сега без конкретни намеци и нападки! Аватара с одупената Britney, ако ще и да е без гащи, никак няма да ти отива след тази озъбена физиономия [:D][:D][:D]

<div align="right">Originally posted by Slero - 12/02/2004 : 17:25:44</div id="right">

Напротив, Напротив [}]

14.  

15. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

<font color="red">Doc</font id="red">kera!

За най актуален във времето и пространството аватар!!! []

<font color="brown">Жалко, че анкетите не позволяват да се гласува повече от веднъж</font id="brown"> [V]

//EDIT

Номинации за Do<font color="limegreen">cke</font id="limegreen"><font color="red">ra</font id="red">!!! (виж аватар)

И разбира се за моята нова малко недоизпипана сигнатура [^] (признавам, копирах идеята от него)

16. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Профита, дъщеря ти сигурно обича да сяда зад компютъра, но друг път не и давай да прави сигнатури.

[Oops!]

Предлагам ти това за сигнатура.

Новото Чероки, не тая барака с екстремално смешните джанти горе.

<font color="red">Removed</font id="red">

Докера ги харесва малко "позализани". Ето така.

<font color="red">Removed</font id="red">

Той и с жените е така ...

[Yeah!]

[:D]

//edit

Доко ще ти пратя оригиналните снимки, ако ти се играе да и направиш на Profita Cherokee Style сигнатура.

Аз повече не мога да ги изгладя.

<font color="red">//dock.edit</font id="red">

дай, дай... че като ги гледам тез ръбове... [] или ми кажи марката, че от коли хич не отбирам... [:D]

17. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Малоун, гледай си работата и недей да ми държиш сметка какво ще прави дъщеря ми.

.........

Сигнатурата че е недодялана, признавам. Като имам повече време ще покажа кое аз наричам джип.

18. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

ОК, почвам да я гледам.

Тази сутрин вероятно си станала с корема надолу или си си забравила чувството за хумор във фризера.

Както и да е ...

Махам ги отгоре, щом си я харесваш остави тази.

@Docker

Няма да ти ги пращам, тъй като Profita е способна да си направи всичко сама. Подцених я, дъщеря и също.

[8]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 6 ПърваПърва ... 23456 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Хероес 3 или 4 ви кефи повече ?
    От izwerga във форум ИГРИ
    Отговори: 27
    Последно: 31-10-05, 12:37
  2. Как да си кача аватар?
    От neutralizer във форум За Форума
    Отговори: 3
    Последно: 10-01-05, 18:01
  3. Проблем с аватар
    От Борис във форум За Форума
    Отговори: 6
    Последно: 05-06-04, 02:01
  4. Kak да си сложа АВАТАР ?
    От g_velev във форум За Форума
    Отговори: 2
    Последно: 02-04-04, 01:25
  5. Кой Poll ви кефи най-много?
    От Леголас във форум Анкети
    Отговори: 16
    Последно: 20-01-04, 12:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе