Страница 1 от 4 123 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 59

За и против Слави Трифонов

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на breiii
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    София
    Мнения
    1,150
    #1

    За и против Слави Трифонов

    Дойде и моят ред за анкета



    Често слушам по телевизията, че това било най-гледаното шоу а той най добрия шоумен . Имам много приятели и познати, но скойто да съм говорил на тази тема - отзивите са им най-малкото отрицателни.

    Интерсно ми вашата оценка каква е. Вие сте много повече и сте от цялата страна, това би трябвало да допринесе за по-голямата обективност на анкетата.

    Моето мнение е че той не може да води предаването като хората (не излиза извън наизустения сценарий, и добре че е така), не изслушва събеседниците си докрай (проява на неуважение), крайно неприятно и нагло държание (аз съм велик), рядко има добри вицове (добре забравени стари), изключително изкуственна игра (като ученик в 3 клас) и още и още...



    В заключение ще кажа, че това не е просто за отбиване на номера, иска ми се да разбера дали това е някаква манипулация и от кого.

  2.  
     
  3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    1,687
    #2

    За и против Слави Трифонов

    Човек и добър шоумен да е, накрая се изчерпва [:D]

  4. Member
    Тук е от
    Sep 2001
    Мнения
    167
    #3

    За и против Слави Трифонов

    За мен той прави наистина най-доброто шоу за момента. Факт е, че всеки (дори и той и неговите сценаристи) се изчерпват, но смятам, че няма друг екип, който да направи нещо по-добро от това. Това че едно или друго нещо не се харесва на някой може да провокира единствено мисленето му дали той има възможността да направи това, което успя да направи Слави. ДА наистина чете всичко.А смятате ли че ще съумеете да съберете екип, способен да направи предаването, да излезете пред камерата(съответо на екрана на телевозорите на половин България) и да "четете" като него?

  5. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003
    Мнения
    1,440
    #4

    За и против Слави Трифонов

    С това шоу Слави разработи телевизионно време, което преди изобщо не се гледаше. Слави направи нещо доста интересно за хората. Доколкото разбрах ще прави нешо съвсем различно и "Шоу на Слави" няма да има вече - смята да се оттегли, докато е на върха и да почне нещо друго Дори това "друго" вече е измислено, но засега нямам информация какво точно е. Лично аз го харесвам - професионалист е, вицовете му може да са стари, но ги разказва така, че ме кара да се смея от сърце. И каквото и ново да направи съм сигурна, че ще го направи добре[:D]

  6. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна
    Мнения
    7,228
    #5

    За и против Слави Трифонов

    Подкрепям думите на Tashov. Които не го харесва нека каже някое шоу което по-добро от това на Слави и се гледа от толкова зрители.

  7. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2001
    Мнения
    31
    #6

    За и против Слави Трифонов

    Подкрепям Tashov и Pat! Верно има много трески за дялане, но който не го харесва да не го гледа!

    На този етап друго не ни остава, или предпочитате да гледате ЗЪБОЛЕКАРСКАТА "усмивка" на ония от ЗааалоооалооЖи ли ?


  8.  
     
  9. Member Аватара на sclera_bg
    Тук е от
    Aug 2003
    Мнения
    475
    #7

    За и против Слави Трифонов

    Напълно съм съгласен с мнението на breiii. Не гледам шоуто. От друга страна и жигулите бяха най-добрите коли в България поради липса на по-добри.

    Много ме дразнят вицовете (жена ми ги гледа и аз ща не ща ги слушам), защото:

    1. 90% от тях са стари, изкуствено раздути с празни приказки до 2-3 минути;

    2. (по-важното) За младото поколение това ще са "вицовете на Слави", а не просто вицове, създадени от фолклора. Тази изключително нагла практика - безжалостната експлоатация на съвременния фолкор - започна още от Ку-Ку и продължава до ден днешен и в другото недоносче "Каналето". Но където идеолог е бил (и е) Любен Дилов-син е така.

    Що се касае до това дали има някаква манипулация - нямам отговор. Спомнете си парламентарните избори. Случайно да имаше и една подигравка с "Гергьовден". Ама как да има като Л.Д. и С.Т. са ортаци...

    Необяснима за мен е и "любовта" между Мтел и Слави. Ако бях абонат на Мтел (слава богу не съм) щях да се чуствам обиден от отъждествяването на оператора със селянина Слави.




  10. SAGE
    Guest
    #8

    За и против Слави Трифонов

    И според мен за момента това е най-доброто шоу.

    Отчитам и факта, че се излъчва от понеделник до петък(т.е. всеки работен ден), за това е напълно нормално да има и "трески за дялане".



    п.п. Винаги е лесно да се правят забележки и да се търсят недостатъци (особено в България - тук всеки "разбира" най-много от работата на другия[][][][])

  11. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    1,176
    #9

    За и против Слави Трифонов

    Какво да кажа, преди като го пуснаха предаването му го гледах, но след половин година си проличаха кусурите му. Вече нито го гледам, нито ми харесва. За мен основните му кусури са самият Слави Т. По голям селянин скоро не съм виждал по телевизията. С това МА и БЕ направо ми бърка незнам къде. После чакайте децата ви да приказват български като хората! Другото което прави очеизвадно вчепетление е, че не може да говори като хората със събеседниците си, т.е. с едни хора се говори лесно, но с други просто не върви разговора, защото не се задават правилните въпроси. Слави си мисли, че е станал Лари Кинг на България. Ще ползвам много известната фраза, на един обичан от мен журналист "Да, ама Не!!!" Много хляб има да яде и пак няма да стане като Лари Кинг.

  12. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003
    Мнения
    3,892
    #10

    За и против Слави Трифонов

    Подкрепям Лудия!

    Не е проблема в шоуто. То си е хубаво и актуално.

    Проблема е в Слави Трифонов.

    Не става дума за изчерпване, той няма и никога не е имал талант на артист или водещ.

    Нямам нищо против да е собственик и управляващ шоуто, но да не участва.

    В 90% от времето Слави изглежда толкова изкуствен, че няма накъде повече.

    Лично аз гледам шоуто заради Любо Нейков. Страхотен артист и комик.



    Слави го е обзела някаква мания за величие, която го прави смешен.

    Сигурно е добър мениджър, но като артист е пълна нула.

  13. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2003
    Мнения
    43
    #11

    За и против Слави Трифонов

    Според мен всеки един от вас е прав донякъде. Не си мислете, че е лесно да се появяваш всяка вечер и да не се изчерпаш за толкова време. А кусури наистина има и доста от тях ги писахте. Но както знаете това шоу се прави по западен образец. И сигурно за това не ни се нрави толкова.

    Аз съжалявам за едно нещо- преди няколко години имаше един човек който според мен правеше страхотно шоу- Тодор Колев. И се чудя как някой не му даде да продължи започнатото. Жалко! Но дали и той щеше да издържи да се появява всеки ден без да ни омръзне. Не знам.

  14.  
     
  15. Junior Member Аватара на Black Genesis
    Тук е от
    Nov 2003
    Мнения
    143
    #12

    За и против Слави Трифонов

    Абсолютно съм съгласен с LUDIA, обаче не може да отречете че някои негови предавания много добри (предимно тези със сериозна тема) като например коледното му издание, за войниците в Кербала, както и много други за теми разтърсили нацията.

    Но определено започва да писва да гледаш тоя дългуч всяка вечер по простата причина че лафовете му се изтъркаха, започна прекалено често да се повтаря и вече няма какво ново и интересно да предложи на огромната си зрителска аудитория.

  16. Member
    Тук е от
    Dec 2001
    Мнения
    285
    #13

    За и против Слави Трифонов

    Няма предаване, шоу, игра и т.н., които да не се изчерпват. Не съм му адвокат на дългия, но евала му за екипа - и сценаристи и музиканти и осветление и озвучение. Е, щом ги управлява - за сега успешно - защо да не се прави и на водещ. Може и да не е най-добрия водещ или певец, но може да си го позволи - дори и да са комплекси или мания за слава. КОЙТО МОЖЕ - ИГРАЕ, КОЙ НЕ МОЖЕ ДА СИ ТРАЕ. Аз си трая.

  17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Мнения
    8,784
    #14

    За и против Слави Трифонов

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">За мен той прави наистина най-доброто шоу за момента. Факт е, че всеки (дори и той и неговите сценаристи) се изчерпват, но смятам, че няма друг екип, който да направи нещо по-добро от това. Това че едно или друго нещо не се харесва на някой може да провокира единствено мисленето му дали той има възможността да направи това, което успя да направи Слави. ДА наистина чете всичко.А смятате ли че ще съумеете да съберете екип, способен да направи предаването, да излезете пред камерата(съответо на екрана на телевозорите на половин България) и да "четете" като него?



    <div align="right">Originally posted by Tashov*-*23/01/2004*:* 09:01:24</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">



    Наистина е добър - макар и да краде - шоуто му е абсолютно копие на шоуто на Тодор Колев "Как ще ги стигнем " - отначало влиза с шега, майтапи се с оркестъра поканва гост и накрая виц - но както казват в един филм " Пиратите от силиконовата долина" - умните мислят , гениите - крадат

  18. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001
    Мнения
    3,566
    #15

    За и против Слави Трифонов

    Абе Слави че е прост, прост е. Но гледам шоуто заради гостите, между които има адски интересни индивиди. Както и заради вица, който въпреки че е стар поне е добре разказан

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 4 123 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Слави се върна. Защо???
    От Lupus във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 39
    Последно: 10-07-07, 23:40
  2. Годжи саботира Слави... :)
    От Zaphod B във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 40
    Последно: 14-02-07, 14:28
  3. Отговори: 2
    Последно: 25-12-05, 10:33
  4. Шоуто на Слави - 18.05.2005
    От skynet във форум Коментирай новина
    Отговори: 44
    Последно: 30-05-05, 19:16
  5. Задача 140.041 (Хамър-ът на Слави)
    От pimpirlit във форум Логически задачи
    Отговори: 10
    Последно: 15-01-05, 19:39

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе