Панасоник
Ама каква е тая анкета?? Как да гласувам?
Други:
Sagem - 1 Vote
Sanyo - 1 Vote
NEC - 1 Vote
Това ли са телефоните??? Май има по един от всеки,за които не съм чувал, а примерно Siemens или Nokia- не са телефони....
Някой го беше казал в друга тема: ilion78 извади един куп прашасали теми, част от които са бивши анкети, неиздържали прехвърлянето в новия форум.Първоначално публикувано от Wise
Цялото семейство сме със Сони Ериксон но различни модели. Добри са. Мисля че Нокиа са прехвалени. От една година се опитвам да си харесам някоя нокиа-заради престижа но се разочаровах тотално.Само моделите с цена колкото годишната заплата на срвитьорка в провинцията си заслужават но за тези пари мога да си купя лаптоп. Иначе моята класация е : 1.Нокиа от високите класове. 2 Сони Ериксон от средния клас. 3 ако сте строител или общ работник - Сименс от ниския клас. Съпругата ми имаше такъв и го изпра в пералнята на програма за цветно пране - само микрофона му замина, като не беше от херметичните модели на Сименс
Samsung P300. Много съм доволен, но мисля да го сменям. Причината е слабото звънене. Толкова е слабо, че почти не го чувам.
Почти цяла година вече със SE W900i, а за кратко преди това - със SE W800i.
Motorola C650 - ежедневно ползвам органайзера, Jimm, a Opera-та - сравнително често. Софтуерът за бързо писане iTAP е отличен, за разлика от Т9. В момента пиша от село (провинцията), а тук няма нет. И си ползвам телефончето.
Nokia 8800 Sirocco Edition - супер телефон![]()
И аз.Първоначално публикувано от fanta orange
Сега съм с Sony Ericson v630i и Siemens m65 i съм много доволен
Да, със Slero двамата сте с най-якия телефон.![]()