Приципно клубоманията, наречена "форум" отдавна е захапала своите жертви и искам да направя кратка съпоставка с мен!
Приципно клубоманията, наречена "форум" отдавна е захапала своите жертви и искам да направя кратка съпоставка с мен!
Ups, ok...
sorry за това.
Във форуми ... Не зная ... Много са, но най - често ръчкам сетком и този на локалната ми мрежа. За това ще пиша 2 а иначе имам много регистрации..
Регистрирал съм се в 4 форума, но най-много време отделям за SETCOM[]
Тук гласувах за 3, защото 4 е по-близко до 3 отколкото до "много повече".[]
Чета редовно(и поствам) в Сетком и хардуербг и само чета редовно(не ми остава време да поствам) Техбг и Комексгруп .
Също и форума на Геймърс Ворксхоп и Нео Геймър (ама тях доста по рядко) .
май 3 или 4, но влизам само тук и в датата, но в датата са некви лапета и се чудя защо са дали правила, като никой там не ги спазва..
язък, че са 101 модератори/администратори...
писах един защото само тука следя всеки ден какво става. Както каза Смарти в датата има само глупости. Там преглеждам само обявите даже си имам точната тема на favourite
Регнат сам в адски много, някои дори не сам влизал след като сам се регнал [8D][xx(]
Гласувам за опция "3" защото пиша само в 3 редовно, а те са:
Setcom
Phoneschat
Mobile-Forum
Попринцип в много но наи често посещавам този и в локалната мрежа [:D][8]
В много пожече но повечето са международни.От българските форуми тук маи много приказвам.
В чуждите чета информациата главно свързана с линукс.А тук за веселбата.
DoHKuXoT, с линукс? не вярвам! []
а инак аз съм регнат в повечето БГ форуми,
но чета и пиша тук и в hardwarebg, чета flashbg.org
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">DoHKuXoT, с линукс? не вярвам! []
а инак аз съм регнат в повечето БГ форуми,
но чета и пиша тук и в hardwarebg, чета flashbg.org
<div align="right">Originally posted by Pa3KaTaH*-*03/03/2004*:* 20:23:18</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
И защо ти се вижда странно това Pa3KaTaH.Kakво толкова му е особеното че не харесвам winбозата ли??