То е ясно че ще е Шумахер, но все пак ми се иска да видим прогнозите преди 1-вия кръг в Мелбърн, Австралия
То е ясно че ще е Шумахер, но все пак ми се иска да видим прогнозите преди 1-вия кръг в Мелбърн, Австралия
Абе не съм толкоз сигурен, колкото миналата година, ама.... отново мисля, че ще е големият брат т.е. Михаел... ако няма проблеми с новата "Червена Кралица" не мисля, че Шуми ще изтърве титлата... но смятам, че ще е оспорвана година.... и интересна...
Шест години стигат!Нека да е Райконен!!!
Ще ми се да е Монтоя, но май пак ще е Шуми...
само не ми е ясно кво прави по нагоре баричело, на тоз му се плаща да не става шампион
НЛО, изпреварил си ме [] Мислех си за такава анкета, както и за още една - "Кой ще е шампион при конструктирите" миналата седмица, но реших че ще е рано. Както и да е, и според мен на Пилето вече му е време да отстъпи (хм, иска ми се, по-скоро) и затова гласувах за Кими Райконен. А шампионата мисля, че наистина ще е интересен.
P.S. Направи анкетата от "затворен тип", за да може всеки да гласува само по веднъж.
Е де, е де ...
36 човека за Кими ...
Като правите анкета оглеждайте какви са възможностите ...
Или помолете за помощ някой от модераторите.
Гаранция, към настоящия момент няма 36 човека гласували за Райконен.
По топика.
Пак ще е Мишо ... със сигурност.
Че няма да е лесно, това е ясно.
Имам някакви съмнения, че майсторите на "сцената" F1 [FIA], тази година ще притикат напред или ще осветят с прожекторите някой, който никой не очаква.
Всичко това за да стане интересно по време на този кръг.
В противен случай, ако на половината от състезанията Мишо си завоюва титлата, втората половина никой няма да я гледа.
Ще видим.
//edit
Оправена е анкетата.
Нищо лично UFO, но така анкетата не е честна.
При 9 гласували участника от форума, 65 гласа е малко много.
Вече е добре.
Не съм я ресетвал, а може би трябваше.
Michael много се съмнявам като взема предвид с какъв двигател разполагат BMW или този на Mercedes.Искам да кажа само , че Kimi дойде миналата година и едва не стана шампион та много ме съмнява да е Големия брат този път.Колата му е изцедена няма повече на къде да се развива особено по отношение на двигатела
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">само не ми е ясно кво прави по нагоре баричело, на тоз му се плаща да не става шампион
<div align="right">Originally posted by glarus*-*05/03/2004*:* 05:41:27</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Все пак кара Ферари, пък и ако стане нещо с Шумахер като през 99-та...
И да стане нещо с МШ, после трябва да стане чудо, че да е РБ шампион
Malone,
брои ме мен за 37-ия за Райконен.
Крайно време е Пильо да диша пушека на някой друг.[:D][:D][:D]
@МАКАРОВ
Много пъти съм казвал, че е смешно да се изказваш неподготвен.
@МАКАРОВ & ogimag
Направете справка, какво е станало на тренировките в Мелбърн.
Мишо и Баричело с "изцедената" кола са ги направили смешни, особено пък Макларън.
Твърд фен съм на Мишо, но ако е така целия кръг ще стане безинтересно.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Направете справка, какво е станало на <font color="red">свободните</font id="red"> тренировки<s><font color="red">те</font id="red"></s> в Мелбърн.
<div align="right">Originally posted by Malone*-*05/03/2004*:* 2341</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Допълнение - в червено.
Уточнение - не става дума за квалификациите.
Заключение - пилците се броят в неделя (ама Пилето хич и не го броя [:D]).
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Michael много се съмнявам като взема предвид с какъв двигател разполагат BMW или този на Mercedes.Искам да кажа само , че Kimi дойде миналата година и едва не стана шампион та много ме съмнява да е Големия брат този път.Колата му е изцедена няма повече на къде да се развива особено по отношение на двигатела
<div align="right">Originally posted by MAKAPOB*-*05/03/2004*:* 17:00:40</div id="right">
В един болид от F1 не е важен само мотора. Важно е каква аеродинамика има, гуми и най-вече пилот, който да знае какво иска от автомобила и какви настройки трябва да се направят. А това перфектно го може само един човек за момента - М. Шумахер. А що се отнася до анкетата да не забравяме, че миналата година, колата с най-добра аеродинамика беше Рено. А може би тази година ще има и добър мотор. Като добавим и един добър млад пилот като Ф. Алонсо, изненадите и главоболията на големите могат да бъдат доста големи.