Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 32

Ще участвате ли ?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Ще участвате ли ?

Прибирам се днес след работа и гледам на вратата на входа - съобщение (цитирам по памет, не съм го преписвал специално [:D]):

"На 18.04.2004 (неделя) от 10.30 ч. ще се проведе бригада за почистване на района около блока. Желателно е участието на поне един човек от апартамент"

Въпросът е: На мое място бихте ли участвали в бригадата ?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2002

Ще участвате ли ?

Хе, това ми напомни за една такава самоинициатива.

Излизам аз (!) да замета (!) пред блока преди няколко дни, нещо ми е било щукнало в главата, сега изобщо не си представям какво може да е било. Та, позаметох аз, позачистих. Хвърлям целия боклук в един контейнер наблизо, връщам се и виждам, че е останал малко прах по цимента. Събрах го с метлата и го мятам в т.нар. "градинка" (две дървета на кръст, 3-4 стръка трева, площ: 4 кв. м., also known as: боклучарник).

И в същия момент от най-горния етаж се разнесе боен крясък. Поглеждам: бледа пенсионерка с възраст варираща от 70 до 90 години. И като се започна едно...

"Мърла! Безсрамница! Какво правиш ти! МЪРЛА! БЕЗСРАМНИЦА! ХОРАТА СА ЧИСТИЛИ ТУК!" И тъй нататък в този дух.

Та, мисълта ми е колко лесно се охлажда нечий ентусиазъм. Мда. Както и да е [:D]

Бих се включила, иначе [:D]

4. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Ще участвате ли ?

Не, защото в 99,99% от случаите използвам кошче или себеподобните му и няма да чиста Л.А.Й.Н.А.Т.А. на тези, които са пропуснали първите си 7 години...

5. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2003

Ще участвате ли ?

отговорих :

<font color="red"> - НЕ, защото плащам данъци и общината ТРЯБВА ДА ЧИСТИ !!!!!!!</font id="red">

<font color="orange">smarty added</font id="orange">

а, не собственика на общинската фирма за чистота да си купува Мерседес МАЙБАХ

6. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Ще участвате ли ?

Той вече има такъв-сега купува на сина си.[!]

7. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Ще участвате ли ?

Ххаха, ентусиасти.. аз си лягам в 5ч. ще ставам в 10.30

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Ще участвате ли ?

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><font color="orange">smarty added</font id="orange">

а, не собственика на общинската фирма за чистота да си купува Мерседес МАЙБАХ

<div align="right">Originally posted by smarty*-*16/04/2004*:* 21:38:21</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

<font color="blue">//offtopic: Собственика на общинската фирма "Чистота", по-точно на дяловете или акциите в нея (не знам дали е ЕООД или ЕАД), е общината. Общото събрание, или събранието на акционерите, е общинският съвет. Мисля, че говориш за управителя, който се избира от събранието - да му завиди човек...</font id="blue">

10. Member
    Тук е от
    Dec 2002

Ще участвате ли ?

DK, аз не си лягам по-рано (както със сигурност си забелязал), но пък ентусиазмът си ми е default-състояние.

Та, мисля, че тези идеи не са лоши. Щом никой друг не ще да ми го чисти, ще си го изчистя сама. А не да се вайкам, че Незнамсикой бил си купил Незнамсикакво (без капка заядливост го казвам, ей). Някак си ми се струва глупаво и смешно. Щом си го е купил Нещото, става ясно, че така и така няма да се вложат пари там, където трябва да бъдат вложени. Ами хубаво, каквото - такова (не казвам, че е правилно, а че просто е факт). "Ще си изчистя сама", както казах.

Не си мислете, че одобрявам по какъвто и да е начин злоупотребата с пари. Но тъй като (лично) не мога да направя нищо по въпроса, ще се опитвам да достигна до резултатите, които би трябвало да бъдат достигнати, влагайки използваните пари по предназначение, пък да видим. Ако 50% от българите решат, че не ги боли г*** (с извинение, самоцензура []) от време на време да се мръднат и в това отношение, България ще стане едно малко по-добро място за живеене. "Пък Държавата ни била виновна за всичко", пфу...

11. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Ще участвате ли ?

Много рано ги правят тия мероприятия.....

12. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Ще участвате ли ?

Искам само да ви кажа, че 2 пъти ни налагат глоби, че не е чист района около блока..глобите са от общината.......no comment

НЯМА ДА ИЗЧИСТЯ, защото цяла седмица съм на работа, плащаме си всички яките данъци за какво ли не и събота и неделя почивам - това е закон!

13. XAH
    XAH е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jan 2003
    Живее в
    София

Ще участвате ли ?

До скоро и аз бих се включил с удоволствие, но с последно време оглеждайки какво е състоянието около блоковете, как летят торби с боклуци от балконите, как всеки пети апартамент има куче, което започва разходката си с изпикаване още на входната врата и продължава с изсиране на 2 метра от нея. Не мисля, че сега бих го направил... Ще е чисто максимум до следващата сутрин, а тези гореописаните през това време ще зяпат през прозорците и ще си викат: "Егати ненормалниците са тези комшии. Станали рано и понеже няма какво да правят, излезли да чистят навън." На някои хора им липсват първите 7 години, което не е кой знае какъв проблем. Проблема е че все повече хора не искат да си спомнят за тези техни първи 7 години.

14.  

15. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Ще участвате ли ?

По принцип бих участвала - да, защото после с бабетата ще седнем на по Инка с пресни бисквитки ))), а пък некой дедо може да извади по едно коняче. Няма да ми паднат ръцете, ако ударя една метла пред входа. Като искам да ми е чисто ще запретна ръкави. Няма да ми се потъпчи толкова гордостта за един час работа. Ако ще ги чакам от чистотата да си свършат задълженията, ще трябва като се прибирам да посритвам боклуците от ляво и от дясно, и да цъкам недоволно с ецик - и кво - пак ше си ходя у мръсотията.

Ама казах по принцип, защото обикновенно по това време спя.

16. Тук е от
    Apr 2004

Ще участвате ли ?

Не

17. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Ще участвате ли ?

Няма да се включа. Плащам данъци, с които 20 водоноски и 15 паяка почистват куп време жълтите павета около народното събрание.

НО, стигне ли се до по-закътани и непредставителни места, в моя случай района на Руски паметник - айде момци - излизайте да чистим...

18. Тук е от
    Dec 2000

Ще участвате ли ?

Майбаха си го купи собственика на фирмите дето взе концесията за чиатота. Общинския съвет вчера реши да му я отнеме и да даде нова концесия с явен търг. Една от причините е че новият концесионер ще чисти и междублоковите пространства. Трябва да посоча че тоя "мръсен номер" го спретна Дилов на далавераджиите в общината.[^]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Бихте ли могли да участвате в съвета на мъдрите ?
    От NightShade във форум Логически задачи
    Отговори: 24
    Последно: 18-05-10, 15:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе