Относно KODA-та ли???!!!! Ами хмммм, ЖИВ КИТАЙСКИ ТАШАК, но парите му стават. Първо Усилувателя поддържа 5х35W колони!!! И има изход за бас, но активен! Самият Усилувател е направен с алуминем преден панел и е доста грозен. Колоните са 2 големи-предни, център и 2 малки-задни. Звука им е лично за мен НЕСТАВАЩ, САМО на стерео има наченки на някакво качество. Хартиени мембрани, басите нямат сила, Високите нещо никви ги няма. НО НАЙ-ЗЛЕ са като пуснете някоя DPl II настройка, така почват да свирят сякаш вие вълк От 3 те настройки май само една вадеше някакъв що годе ставащ звук. НАЙ-тъпото, е че колоните нямат крачета и ако не им измислите от някъде двойно залепващите лепки или силиконови кйрачета ще се надраскат много бързо. Като Цяло системата според мен не става!!! Но има хора които като видят УСИЛУВАТЕЛ + КОЛОНИТЕ и ТЕ ЕДНИ ТАКИВА ГОЛЕМИ им потикат лигите сякаш са виделя ГОЛА ПАМЕЛА пред тях с отворени крака и викаща елаааааааа и ме вземиииииииии(само дето имам малко проблеми с болестите, ама тебе кво те ебе нали е..ш ПАМЕЛА)