Искам да попитам: съществува ли следната джаджа? От едната страна стерео вход за чинчове: аудио от Булсатком, а от другата две двойки чинчове: едната към телевизорът, а другата към DVD плеарът?
Искам да попитам: съществува ли следната джаджа? От едната страна стерео вход за чинчове: аудио от Булсатком, а от другата две двойки чинчове: едната към телевизорът, а другата към DVD плеарът?
Виждал съм такъв аудио разклонител с чинчове в магазина на "Фактор" на Раковска, но един стерео към 2 стерео мъжки май бяха. Но ще добавиш и един преходник женско - женско и ще стане.
Еди, първия линк не дава резултат, а изделието на втория е превключвател, а не сплитер.Първоначално публикувано от Eddie
Има женски чинч на два мъжки.Купувал съм от магазин на "Жданов".
Lupus, човекът е писал че иска джаджа, за мен джаджата е превключвател, за теб - сплитер.
Хъм има проблем с първият линк след като го копирам (пробвах и с IE, и с Opera), но дефакто устройството е подобно на това като от еШоп-а.
А иначе си прав, не ми мина през ума че може да иска чинч като описаният от ilko
То и това не е решение, защото се нарушава съгласуването.Първоначално публикувано от Eddie
В коя част на улицата е магазинът.Първоначално публикувано от ilko
Това което ми трябва е: входяща двойка - женски чинчове и изходяюи две двоки мъжки чинчове!