Re:Помощ при избор на Домашно кино !
Май ще се придържам кам Жамо-то :) Хубаво е да имаш хубава музика, но дали си готов да платиш цената, това е въпроса :) а цената може да е доста голяма :)
БТВ всички усилватели ли имат дистанционно?
моd/edit Избягвай да пускаш последователни постове ! Добавяй в поста който вече си пуснал.
Цитат:
Първоначално публикувано от jovanoty
БТВ всички усилватели ли имат дистанционно?
Всички
Цитат:
Първоначално публикувано от Colonelo
Всички
Моя няма
Цитат:
Първоначално публикувано от CrossBlade
Моя няма
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/49/12228_864.JPG , може би У202 :) е твоя или пък има нещо общо със братята на 6П45С :)
Въпроса му е отнесен към актуалните модели ресивъри за дом. кино за масовия потребител, произведени в завод и продаващи се в магазините на големите вериги, но пък това си е ясно.
Цитат:
Не съм слушал нищо от марката, но на вид и на реклама ме кефят тези
http://www.electron.bg/product_info....ltax%20monitor
За разликата в парите ще можеш да купиш доста по-качествен subwoofer и нищо чудно крайния ефект да е по-добър. От характеристиките погледнах само теглото - при това, което ти предлагам, е значително по-голямо.
Не съм слушал точно тази серия, но по принцип Елтакс правят модели в ниския клас. Всичко зависи с какво ги сравняваш. Тези явно са от най-скъпите им комплекти и може би са по-добре.
Аз лично бих ти препоръчал този:
http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=1174
От всички техни модели това е най-доброто като звук.
Те по принцип са по-скъпи от тези, които си харесал, но са на много добра пакетна цена.
Така за разликата ще си вземеш и субуфер, който ще ти е необходим при всички положения.
Елтакс си е КИТАЙСКИ БОКЛУК,който не трябва да се препоръчва.Всъщност,напоследък е трудно да се препоръчва,каквото и да било-независимо дали е евтино или среден клас.
Тогава ще се придържам кам Жамото, рових се из гоогле, доста хора ги хвалят, мисля че ще са добра покупка. Ако нещо друго интересно излезне може да поснете линк.
Цитат:
Тогава ще се придържам кам Жамото, рових се из гоогле, доста хора ги хвалят, мисля че ще са добра покупка. Ако нещо друго интересно излезне може да поснете линк.
А Жамото да не е правено от Папата ?
Цитат:
Първоначално публикувано от CrossBlade
А Жамото да не е правено от Папата ?
На моите Джамо пише , че Папата се е преместил в Китай. :) :)
Абе всичко вече е от там... не разбирам защо е този страх ?
Ако само музика ми трябваше може би щях да взема нещо по добро( то винаги има по добро ), но аз се прибирам в бг и нямам нищо. Почти всичко ми трябва, като почнеш от ел. четка за зъби и стигнеш до хладилник. Сигорно ще го преживея някакси да нямам най доброро, ако не мога ще се напия да ми мине :Drinks:
JAMO C-405 HCS 3 + SUB 200 BLACK ASH
Тези какво им е специалното? Като показатели са еднакви с 606!
Цитат:
Тези какво им е специалното? Като показатели са еднакви с 606!
Цитат:
Ако само музика ми трябваше може би щях да взема нещо по добро( то винаги има по добро ), но аз се прибирам в бг и нямам нищо. Почти всичко ми трябва, като почнеш от ел. четка за зъби и стигнеш до хладилник. Сигорно ще го преживея някакси да нямам най доброро, ако не мога ще се напия да ми мине :Drinks:
Купуваш си Eltax Monitor, които ти препроъчах. Взимаш си Sony-то с HD форматите, за което се пише горе (700 лева) или висок клас Pioneer втора ръка за 600 лева (тук) и някакъв свестен subwoofer (имаше един DALI втора ръка за 400 лева). Източник - примерно PS3.
Ето ти супер surround системка за добри пари. Проблема е обаче, че ми се струва че само се интересуваш от разни неща, а не ти се купува нищо :) Успех!