E не съм казал че е по-добър защото не съм го сравнявал на-живо-просто ми прави впечатление че новият е олекнал с 5 кг
но PIONEER VSX-1018AH-K на цена от 600лв просто не е за испускане-да го взема -- къде е 1400 къде 600лв
E не съм казал че е по-добър защото не съм го сравнявал на-живо-просто ми прави впечатление че новият е олекнал с 5 кг
но PIONEER VSX-1018AH-K на цена от 600лв просто не е за испускане-да го взема -- къде е 1400 къде 600лв
вече го поръчах - новия - лек тежък - важното е да е лъскав
предполагам че Ви звучи глупаво - но обзавеждането ми е такова
поръчах си да ми направят и тонколони от МДФ - ако проявявате интерес някой ден ще кача снимка на конфигурацията
сега имам нова дилема - DVD - с HDMI - Pioneer ili Philips с идеята да съкратя едното дистанционно - но за това ще ви досаждам в другия раздел
Мен ми е много интересно да видя "правените" колони - предполагам PIANO лак финиш на MDF-а?
Ето един истински ресивър
PIONEER VSX-AX4AVi-S : http://www.dalavera.net/product/view...eer-vsxax4avis
след три месеца лъжи и отлагане - ми върнаха капарото - и направените колони не станаха - така няма какво да се показва за сега - пак ще се връщам на готови продукти - експеримента е неуспешен
да Бургашки специалист каза : "Няма проблеми" и после почнаха едни оправдания, но добре че капарото си взех - че както е озверял народа
иначе PIONEER VSX-1019 го купих вече от USA !!! остава piano black - колони да купя ! ако някой има идея за нещо ще съм благодарен - иначе към Tangent-a!
Моето озвучаване стана историческо .... и Ви е дотегнало вече
най-после всичко е черно лъскаво
за музикалните способности по добре да не говоря - нямам база за сравнение
благодаря на всички във форума за помоща
Браво. Хубаво е когато всичко завършва добре.
Напиши последно какви компоненти взе.
Решетки имат, но реших че така са по-фотогенични
иначе системата е от тук:
http://www.bestbuy.com/site/Pioneer+...=1218065494903
и
http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=1155
колоните са по - предложение на форума
DVD - Philips - не е аудиофилски модел, както казват познавачите, след време ще взема друг - исках да е тънък и Philips ili Pioneer
Колега roki999, напиши някакви впечатления от рисийвъра. Аз също съм се огледал в него и в още два та събирам мнения различни от тези на продавачите в магазините.
За съжаление съм музикален инвалид и за това не се наемам да давам мнение за музикалните му качества, ............
............ а както става ясно съм и интелектуален инвалид, защото не успявам да го вържа така, че да мога да гледам телевизия и слушам mp3 от DVD - (всичко е вързано с HDMI), когато сменя режима на телевизора прекъсва плейването на mp3 ......явно съм много тъп
никога не съм имал качествена техника за да правя сравнение - така че от мен полза особенна за форума няма
по отношение озвучаването на филми - при мен е 5.0 -нямам суб, но още на първия филм - "Сп-то на Редник Райън", имах обаждане от съседите - така, че там съм пре-доволен
Би ли споделил колко пари ти излезе докато стигне до тук с транспорт мито ддс и същевремено за колко време ти пристигна.