Re:Marantz SR5004 vs Yamaha RX V1065 B vs Denon AVR-2310
Цитат:
Първоначално публикувано от Evlampio
ОК, коригирам се - няма да му свърши работа карта от 48xx серията /не поддържа protected audio path/ - единствено 58хх или звукова карта от сорта на ASUS Xonar или Auzen HomeTheater HD. Но във всеки случай, "пуканката" с един по-голям хард е по-добрият вариант.
Цитат:
Първоначално публикувано от Evlampio
Не е точно така, просто питам знаещите, които са доста навътре в детайли по задаваните въпроси - вече стана ясно, че ще трябва да се ориентирам към ново ПС.
Не бих желал да дразня никого. Просто съм ентусиазиран на моята 2310-ка да ми изгреят тези формати...щом може да прави такива неща :-)
Хм, според мен стана ясно, че не следва да се ориентираш към ново PC :). Няма смисъл да набутваш пари за скъпи карти, ако единственото им приложение ще бъде стриймване на видеото и звука към рисивъра, който ще върши основната работа. Покупката им би имала смисъл ако ще ги ползваш и за други неща - например игри. За филми Popcorn-а е по-добрият вариант - в този случай няма да се налага ъпгрейд на PC-то, чиято единствена работа ще бъде да дръпне филмите от нета. Да отбележа, че звуковите карти, които коментирах в предния си пост са на цена от 300+ лева.
Цитат:
Първоначално публикувано от Bojidar_Iliev
Не е точно така, просто питам знаещите, които са доста навътре в детайли по задаваните въпроси - вече стана ясно, че ще трябва да се ориентирам към ново ПС.
Не бих желал да дразня никого. Просто съм ентусиазиран на моята 2310-ка да ми изгреят тези формати...щом може да прави такива неща :-)
Или изчакваш да паднат цените на хардуера, поддържаш HD Audio и си караш "само" с DD/DTS или взимаш плеър, който го може.
Аз от доста време ти обяснявам, че е по-лесния вариант и останалата ти техника го заслужава.
2 компетентни мнения в посока на С-200
Цитат:
Първоначално публикувано от Bojidar_Iliev
Нов въпрос?
Ще се реши ли описания проблем с Попкорн С-200(използван като склад за такива големи неща) и кабел 1.3а между пуканката и 2310
Аз лично не бих скочил на С-200 веднага, защото тя излиза в момента. Също така не е сигурно трябва ли ти въобще подръжка на Блу-Рей устройство. Ако имаш идея да си купуваш дискове или да записваш сам е друго.
За тези пари има едно прекрасно решение и то е Давинко 6500. Защото:
1. Чете всички HD формати, за разлика от "заключените в други устройства". Превърта всички видео формати на чаптери и е удобно. Има дистанционно с нормален размер, неприличащо на дистанционно за аларма....
2. Плеъра е на 9 месеца и всичко е изчистено по него.
3. Плейва абсолютно всички аудио файлове.
4. Има вътрешен диск и е много красив !
ПП. Без да ми се обиждате, но на въпроса Ви има доста отговори в раздела за HD устройства на този форум.