Здравейте на всички от най новия член във форума. И аз както всички се нуждая от малко помощ и добри съвети от хора със опит. Преди години млад и нхъсан да се сдобия със домашно кино вллезнах във техномаркета изапочнах от ресивър YAMAHA RX-V650 и след това постепенно се сдобих със цялата серия озвучителни тела YAMAHA NS-515. Като цяло съм доволен защото после разбрах и осъзнах че не се пазарува такава техника така както казват хората със бастуна. Преди две години отворихме със приятелката ми студио за красота и аз понеже съм си фен нарамих се със сложната задача да озвуча качествено помещението което е горе долу около 12 кв. 3 на 4-ри м. Търсих главно мини стерео система но качествена и вече не по технотата а по софийките специализирани магазини. От моите специални изисквания се спрях на ONKYO DR-S501 ако това може да се нарече компактно. Закачих му временно съраундите от моаята YAMAHA NS-M515 2-ва броя високо горе в ъглите на по-дългата стена и ....о ужас ниски честоти йок няма nada 0. Чува си се качествено чисто и обемно но няма никого във ниските... И вече на въпроса тонколони ли да търся или суб. като възможностите ми се простиат в рамките 1000-1500лв.Смятам че бюджетът не е кой знае колко голям но надявам се да не е и малък за целта. От ровенето в нета до сега си харесах Monitor audio rx-2. Забравих да спомена че ОТ висят т. е. не са на стойки и кабелите ми не са хубави 0.75 мм. Предварително ви благодаря ... т