Здравейте. Писах и по други форуми но не получих отговор. Надявам се тук да се намери някой който да помогне.
Ето какъв е проблема. Става въпрос за ловна принадлежност, имитираща звук на пъдпъдък състояща се от: малка кутийка в която има процесор със звука и усилвателче, кабели за включване към акомулатор и сиренка от аларма за кола с жак който се включва към тази кутийка. Миналото лято я занесохме на ремонт понеже спря да пее и се оказа че е изгорял интеграла на усилвателчето. Майстора каза че не е успял да намери същия интеграл но е сложил подобен и машинката работи след ремонта. Вече година след ремонта забелязахме, че машинката пее но много тихо. Проблема е, че не знаем какъв точно е бил номера на стария интеграл. В момента този който е сложен е TDA7056B 5 вата с 9 крачета.
Чудя се дали може да се намери такъв интеграл но да е 10 или 15 или 20 W. Дали с такава операция ще я накараме да пее по силно? В магазините обаче не могат да ми препоръчат нищо, щото работели по каталог и не им знаели параметрите. Демек казвам номер , дават ми.
Бихте ли ми препоръчали някакъв заместител на това което е сложено с което да накараме това нещо да свири по-силно?
Благодаря Ви.
П.С. Надявам се да няма коментари от рода на: По ловците трябва да се стреля вместо по дивеча, Не убивайте животните, Тези устройства са забранени......... и т.н.