Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 29 от общо 29

Ресивър + колони

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2009

Re:Ресивър + колони

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Стар модел за мнооого пари ! Но става , не е зле !
    Благодаря! не бях забелязал че е стар модел
    Какво искаш да кажеш с "за мнооого пари" че е с много голяма надценката или че по принцип е скъпа
    гледам че новия модел в Германия се продава за 850 евро
    http://www.schlauershoppen.de/en/hom...100000560.html
    т.е при нормална печалба от +20% в Бг трябва да е ~2100лв, а те продават стария модел за 2350, новият ако въобще може да се намери не вярвам да е под 2500 това ли имаше впредвид?

в този ред на мисли опитвам се да открия кой е официален вносител на Onkyo за България? или при кой може да се поръча евентуално при добра цена?

иначе като цялостна система за ~2300 не ми се струва зле, убедих се че проблема е в избора на колони примерно може да се вземе ресивър за ~650 лв (YAMAHA 471) но за останалите пари 1700лв е трудно да се формират добри колони (5 колони + суб буфер + кабели)

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Не се лъжи - дилъра за БГ на Онкио продава скъпо и то без основание ! Юровижън е дилъра за БГ ! Поръчка на добра цена - по интернет от Германия или ЮК !!

И аз това ти казвах за колоните - избора при тях е винаги по-сложен !

4. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от koko_k
    .................... но за останалите пари 1700лв е трудно да се формират добри колони (5 колони + суб буфер + кабели)
    Ако оставиш суббуфера за след 2-3 месеца със сумата от 1700 лева спокойно ще вземеш комплект от 5 колони. Отиди и чуй Дали Икон, ако ти хареса мекия им звук не се колебай да си направиш с тях системата.

5. Тук е от
    Aug 2009

и така, почти взех решение за колоните - ще са от серията Monitor Audio Bronze BX
    сега остава Ресивър
    - Denon AVR-1912 или
    - YAMAHA RX-V571 ~200лв по евтин, има преден hdml, точно ми пасва по височина
    това което не мога да разбера е дали имат предусилвател?
    има ли проблем че колоните са Nominal Impedance: 8 ohms, а YAMAHA-та 105W (6ohms, 0.9% THD) при 8 ohms на Denon-а
    с какво още Denon-а е по добър в сравнение с YAMAHA-та?

компромис може да е YAMAHA RX-V671 ?

6. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

7. Тук е от
    Aug 2009

А Пайниър 921 ??
    Почти еднакви оценки :
    Проблема ми е височината, размерите на Пайниър 921 са подобни с Denon-а
    да четох ревюта, отзивите са добри и на двата...ще кажеш ли по две думи на въпросите
    мерси

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

За колоните и импеданса ли ? Няма за какво да се притесняваш !
    Или за компромиса ? И той става !

Ще ти трябват и някакви кабели , но поне да не са от най-евтините , ако може !

10. Тук е от
    Aug 2009

За колоните и импеданса ли ?
    Да че се различава на YAMAHA-та с колоните (при Denon-а е еднакъв)
    също не мога да разбера дали имат предусилвател?

11. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

Ако имаш излишно място за допьлнителни ОТ и суб. , то каквото и да харесаш ще ти свьрши работа . Ако обаче слушаш само музика ,то тогава ще те разубедя . Няма такова животно дето ще ти донесе радост на ухото и да е ресивер за многоканално озвучаване. Много фирми - беден звук ! Трябва и суб. и то се усраха нещата . Стереото си е Стерео и ако тьрсиш многоканален звук , то ооооооооооооо бьркаш. Гледам и слушам на TV,DVD,Comp,Sat. основно на СТЕРЕО и сьм адски доволен от това което чувам с ушите си . Пробвал сьм не един и два от прсловутите 5+1. 6+1 ,6+2, 7+2 ресивери и си оставам с мнението ,че Стереото си е Стерео и е напьлно достатьчно за домашни условия.

12. Тук е от
    Aug 2009

и така да кажа и аз няколко думи
    първоначално взех ресивъра + двете предни колони (доста скъпо излезе) - невероятно стерео, много добър звук...гали ушите
    но това е при слушане на музика, при тв сигнал някакси не беше на нужното ниво...
    след месец взех център, две задни и субуфер - тука Dolby Pro Logic II си каза думата, звука тотално се подобри при тв сигнал

за момента съм супер доволен, доста скъпо излезе но звука гали ушите и няма нищо общо със системите които се продават в големите магазини...

13. Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от koko_k
    и така да кажа и аз няколко думи
    първоначално взех ресивъра + двете предни колони (доста скъпо излезе) - невероятно стерео, много добър звук...гали ушите
    но това е при слушане на музика, при тв сигнал някакси не беше на нужното ниво...
    след месец взех център, две задни и субуфер - тука Dolby Pro Logic II си каза думата, звука тотално се подобри при тв сигнал

за момента съм супер доволен, доста скъпо излезе но звука гали ушите и няма нищо общо със системите които се продават в големите магазини...
    Честито,
    все пак кой ресивър взе и какви колони?

14.  

15. Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от alien_1
    Честито,
    все пак кой ресивър взе и какви колони?
    YAMAHA RX-V571 + Monitor Audio Bronze BX (2xBX5 + BX Centre + 2xBXFX + BXW-10)

16. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Отговор: Ресивър + колони

В хода на тази стара тема, какво е мнението за това - YAMAHA RX-V373BL :: Ресивъри :: Ресивъри :: Аудио системи :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria ,
    промо цена 900 лв ?

17. Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Стара Загора - центъра на Вселената...

Отговор: Ресивър + колони

Евтин ресивър,възможно най-нисък клас в комбинация с колони,които никак не ми вдъхват доверие...по-скоро ако бюджета ти е до 1000 лева,бих препоръчал един стерео-усилвател + посочените горе букшелфки Monitor Audio Bronze BX2...страхотни колони на добра цена.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. колони, стерео ресивър и CD
    От spiritch във форум Аудиотехника
    Отговори: 10
    Последно: 02-01-13, 17:19
  2. Отговори: 1
    Последно: 19-03-12, 11:48
  3. 5.1 ресивър+колони
    От svetlio_88 във форум Приключили продажби
    Отговори: 3
    Последно: 11-01-12, 23:57
  4. Мнение за колони и ресивър
    От Thermalright във форум Аудиотехника
    Отговори: 6
    Последно: 11-06-11, 21:15
  5. кои колони и ресивър да избера
    От venci79 във форум Аудиотехника
    Отговори: 28
    Последно: 12-12-09, 00:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе