Страница 11 от 11 ПърваПърва ... 91011
Резултати от 151 до 152 от общо 152
Like Tree6Одобрявам

AV ресивъри Pioneer / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2009
    Живее в
    Пловдив

Отговор: AV ресивъри Pioneer / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от vdsvicky Виж публикацията
    Не е вярно, че Pioneer затъва. Напротив - стават все по-добри. Единственото неприятно е объркващото им меню за настройките, но един път направиш ли ги, се радваш на прекрасен звук. Denon се стараят, но все още не разбраха, че подпирането на звука с дълбок бас е печелившо! При тях без суб, си е катастрофа със звука.

- - - - - - - - - -

Идеалната пропорция за слушане е 3 метра разстояние между ОТ-тата и и точно толкова от тях до слушателя! Нещо като равностранен триъгълник. Нивото на високочестотния говорител трябва да нивото на ухото. Стаята е хубаво да има на пода килим, пердета, плюшена мебел и картини по стените. Пред слушателя е добра идея да има малка масичка за питиетата и пепелника за пури, както и бутилка с добро отлежало уиски. Жената не би била добре да е в помещението, защото ще разсейва слушането на музика. Времето за слушане е най-подходящо между 20.00 и 22,00 часа - тогава съседите ще оценят музиката която се слуша.
    Напълно те подкрепям в изказването ти за Пайнер и за денон направих голямата глупост да си продам завчера Пайнера и купих по-висок клас DENON който съответства като екстри на този модел pioneer denon avr x2800h и си спомних защо съм продал предния път денона направих огромна грешка защото вече не мога да си го позволя да си го купя и ще се мъча пак с тъпия денон при който всичко е меркантилно направено. Софтуера да не може да се пипа и не можеш да си настроиш пожелание звука както искаш ти всичко е за още пари има приложение което трябва да си купиш за да можеш да изключиш корекция някаква на средите. Четох много отзиви че бил прекрасен звукът на този модел усилвател но хората ли са заблудени аз ли съм заблуден мисля че по-добро от Пайнера няма за тази цена. Единственото лошо нещо на пайнера е че много трудно се настройва но като го настроиш един път се получават брилянтни резултати.

2.  

3. tek
    tek е офлайн
    Senior Member Аватара на tek
    Тук е от
    Jan 2019
    Живее в
    Пазарджик

Отговор: AV ресивъри Pioneer / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Всичко е до препочитания към звука. Мен лично звука на начален клас AV ресийвър Pioneer от 2015 не ми допадна.
    Както и калибрацията и сложната настройка
    И затова преди около 2 години "скочих" на Denon AVR
    П.П. Имаш лично съобщение, относно настройката на Denon-a.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 11 от 11 ПърваПърва ... 91011

Подобни теми

1. Отговори: 950
    Последно: 26-05-26, 15:36
  2. Отговори: 287
    Последно: 16-12-25, 16:50
  3. Отговори: 43
    Последно: 01-02-24, 17:27
  4. Отговори: 93
    Последно: 16-05-22, 20:22
  5. Отговори: 3
    Последно: 04-04-15, 18:22

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе