Pioneer/ Onkyo отдавна не стават. Затова и затъват...
Знаещите препоръчват точно Denon/ Marantz.
Ама човекът е единственото животно, което се спъва в един и същи камък...
Успех с пионерчето!
Pioneer/ Onkyo отдавна не стават. Затова и затъват...
Знаещите препоръчват точно Denon/ Marantz.
Ама човекът е единственото животно, което се спъва в един и същи камък...
Успех с пионерчето!
Ямаха, Ямаха ......
така дойде време да споделя мнение за пайнера до снощи бях силно притеснен. викам си отновоглупава продажба и още по глупава покупка. при пайнер има неща които не са променяни с години. много тъпотии по настройките няма нищо общо с денон.Първи впечатления от звука, уажасен едно бумтене... страшно и поради тази причина направих някакви настрйки да се слуша горе долу и го зарязах.Но снощи си викам за първи път като чух денона също не бях очарован,но около месец игра с него получих прекрасни резултати... Аз съм с рафтови колони и там нещататрябва да се пипнат по надълбоко.седнах и подходих към новата придобивка с повечко внимание и оппа резултата е на лице получих това което очаквах. Извода е че няма лошо свирещ усилвател, а има неправилни корекции. При денона една идея е по топъл звука, но тук все още не съм приключил.Хора купувайте си това което ви е на сърце всички машини свирят прекрасно с точните настройки за вашето помещение.Поздрави Да допълня нещо полезно за всички. при новите ресивъри на пайнер отсъстват старите формати на DOLBY присъстватсамо новите варианти което е голям минус. При DENON ги има всички варианти и стари и нови голям плюс осбенно за тв предавания и шоу. На Пайнера има някакви заместители, но не е същото...
Този пост е редактиран от tacho5; 01-02-24 в 13:17.
то няма вече долби съраунд на новите неща и излишните декодери са премахнати при повечето марки, всичко вече е DTS и нагоре
Dolby Digital plus (Е-AC-3) е най често използвания аудио формат (компресиран със загуби) на звука при стрийминг платформите.
Между другото търся някой от Пловдив за обмяна на опит на живо да си настройваме уредбите... Търся нещо което е с референто звучене. Аз искам да изкарам звук от колони високи 30/32сантиметра и широки 18/20на техният еквивалент поне 1метър високи. Горе долу успявам но искам да си сверя часовникът с някой фен от Пловдив...
- - - - - - - - - -
Вярвам че не липсват такива.