Резултати от 1 до 8 от общо 8

Помощ за избор на активен субуфер

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Question Помощ за избор на активен субуфер

Здравейте отново,
    наскоро си купих ресивър PIONEER VSX-322-K и фронт тонколони THUNDER THS-8003F/VENGE и не съм доволен от баса. Фронт колоните трябва ли да имат бас? Когато ги купувах ме съветвахте да взема нещо на ямаха, танои ...инфинити и др., но реших да взема тези заради цената (навярно съм сгрешил). Сега ще отделя околко 200-250лв за активен субуфер. Да гледам ли да са една марка или това няма да е от значение? Ще ви покажа какво съм гледал в нета досега и към кое съм се насочил Tunder, JAMO, YAMAHA и още един представител на YAMAHA. Тъндъра и 2рата ямаха ми допадат най-много от тези 4 варианта... какво е вашето мнение?
    В този си вид системата свири по-зле от 5.1 колоните на компютъра -powercase TMSP t2000, а струва 6 пъти повече!
    П.С. Забравих да напиша че ги ползвам главно за филми и рядко за музика.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Отговор: Помощ за избор на активен субуфер

Тъндъра май е пасивен и няма да ти върши работа .

4. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012

Не е пасивен,активен си е.

5. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от AccurseD Виж публикацията
    Здравейте отново,
    наскоро си купих ресивър PIONEER VSX-322-K и фронт тонколони THUNDER THS-8003F/VENGE и не съм доволен от баса. Фронт колоните трябва ли да имат бас? Когато ги купувах ме съветвахте да взема нещо на ямаха, танои ...инфинити и др., но реших да взема тези заради цената (навярно съм сгрешил). Сега ще отделя околко 200-250лв за активен субуфер....
    Можеш да пробваш с настройките на ресийвера (ако вече не си го направил, де).
    Щом нямаш свързан субуфер, настройките трябва да са:
    -SP SETUP -> SP SET-> F(front)-LARGE; SW (subwoofer)-NO

6. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

От тези които си посочил втората ямаха, иначе има и доста по-добри но и парите са други....

7. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Благодаря на всички отговорили и специално за отговора на подредко!
    С тези настройки дойде и малко бас, не е в цялото помещение, но определено е по-добре поне сега "тракат" прозорците
    За субуфера до края на месеца докато събера парите трябва да реша дали ми трябва и какъв да купувам. За марката не е важно да се съвпада с фронт колоните ? Аз клоня към ямаха и затова питам. Ще помоля в един магазин да ми предоставят възможност да чуя модела на ямаха и някой от тези на тъндър за същите пари.

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

След като си видял какво "дърво" са Тъндър-а , защо пак на суб от тая марка "налиташ" ? Не съм убеден и че другите в тоя клас (150-200 лв) ще са добро решение с тия 8" говорители и скромен обем .

10. Member Аватара на vencifcl
    Тук е от
    Sep 2010

В този ценови диапазон освен за филми за музика не стават. Изпробвал съм и се уверих че те само думкат не правят разлика от бас китара или бас барабан, абе както се казва не свирят. Виж за филмите вършат идеална работа когато има гърмежи. И аз търся нещо качествено но.....абе намерих ама не мога да намеря кой да го домъкне от щатите.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. активен субуфер Alpine SWE-3200
    От killmar във форум Озвучаване на автомобила
    Отговори: 0
    Последно: 18-12-14, 19:12
  2. Отговори: 4
    Последно: 05-11-13, 08:54
  3. Питане за активен субуфер свързан с домашно кино
    От roussecity във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 5
    Последно: 29-10-13, 19:59
  4. Кабел за активен субуфер
    От koko_k във форум Тонколони
    Последно: 08-11-11, 15:25
  5. Помощ за Избор на субуфер за домашно кино!!!
    От toto_vd във форум Тонколони
    Последно: 15-10-11, 12:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе