Здравейте !НАЙ-накрая дойде момента ,в който реших,че имам необходимост от стерео усилвателКакто става ясно от заглавието търся усилвател(бюджет около 1200-1500 ) ,който да интегрирам в системата си за домашно кино - ресивър Marantz sr 5008,който има пре аут за целта и озвучителни тела Focal Chorus716S,Focal705s,Focal CC700s,Focal SW700s.Търся по-добър звук в режим стерео-настоящия ми ресивър не се справя никак зле в сравнение с няколкото ми предишни ресивъри,НО все си мисля,че колоните ми заслужават повече
Източниците за аудио/видео ,които използвам към настоящия момент са- компютър ,video -ATI RADEON HD 5770 през HDMI и Foobar 2000,popcorn hour A300(HDMI) и двд Pioneer dv 610(HDMI).Планирам да закупя и DAC-И ТУК ми е мътна анд кървава....С ресивъри опит имам доста през годините,но със стерео усилватели опита ми клони към нула!Искам да си оставя ресиивъра-гледат се много филми.Разгледал съм няколко усилватели ,които имат възможност за интегриране с ресивър-Exposure 1010,Creek Evo 2,Arcam A18.От изброените съм чул преди време само Криика,но озвучителните тела бяха доста по-нисък клас от настоящите ми и нямам база за сравнение.Отворен съм за всякакви предложения-може и DIY(отнася се както за усилвателя,така и за DAC) За жалост няма къде да чуя повече усилватели и то конкретно на моите озвучителни тела.Не съм от София.Поздрави и благодаря предварително на всички отзовали се на молбата ми
![]()