Здравейте!
Имам нужда от съвет за избор на аудио система и един приятел ме прати тук. Похвали форума, че е пълен с инфо и добри експерти, които помагат. Аз съм лаик на тема аудио и в момента нямам енергията да се инвестирам в проучвания, затова ще съм ви благодарен, ако ме насочите.
Това са детайлите:
1. Стаята в която ще бъде поставена системата е към 18 м^2, квадрат. Прокарани са аудио кабели (черно-червено) през пода и задните колони ще се вържат лесно. Не е необходима безжична функция за задните колони.
2. Телевизорът е Panasonic P50GT50. Възнамерявам да го използвам като плейър, така че полезността на плейърите на сглобените решения остава под въпрос.
3. Бюджетът е плаващ. В зависимост от вашите предложения, съм готов да дам и повече пари, но да не прекаляваме. Ако се справим до към 1200 лв., ще бъде добре. За тази цена мисля, че може да се вместим в хипотезата на Hi-Fi рисивър + 5.1. Ако не, поне ще е добра готова система.
4. Предназначението на системата ще бъде микс от филми, игри и музика като по приоритет ще се подредени в този ред.
5. Ако е възможно, да предложите нещо от асортимента на Технополис.
Благодаря предварително!