Здравейте фенове на хубавият звук! Нов съм в форума, макар и много да съм чел от него пак не мога да взема решение какви колони да си купя. Моля ви кажете кой от следните варианти е най-добър. Не съм експерт в аудио техниките тепърва чета и навлизам в тези дълбоки води.озвучението ще се ползва за всичко, игри, филми,музика иии всичко каквото се сетите. Ето и няколко то варианта на който се спрях -http://www.emag.bg/pasivni-tonkoloni-5-0-mission-surround-mv-cinema-pack/pd/DY1NGBBBM/ - Тези са на промоция с 30% отстъпка в емаг.
JAMO C-405 HCS 3 + SUB 200 BLACK ASH :: Тонколони :: Тонколони :: Аудио системи :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria - лично тези най ми харесват
JAMO S-628 BLACK ASH :: Тонколони :: Тонколони :: Аудио системи :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
JAMO S-628 HCS BLACK ASH :: Тонколони :: Тонколони :: Аудио системи :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
а рисивер още не съм избрал, но той ще бъде по-натам, макар и да не бих отказал предложение с някой от колоните(който за вас са най-добри за парите си). Много ви благодаря за отделеното време и внимание! Поздрави