Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 17 от общо 17
Like Tree7Одобрявам

Какви да са комплекта тонколони към ресивер Denon AVR-X2400H?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2016

Отговор: Какви да са комплекта тонколони към ресивер Denon AVR-X2400H?

Аз ли не намирам,или изобщо няма нови модели на "букшелф" колони с преден порт?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Aug 2007

Отговор: Какви да са комплекта тонколони към ресивер Denon AVR-X2400H?

Мисля, че е грешно и подвеждащо да се твърди, че разположението на бас рефлекса е основното, което определя вариантите за разположение на дадена колона спрямо стените.
    Колкото по-голяма колоната - толкова повече излъчена енергия - не само през говорителите или през порта. Поставянето на големи колони от рода на Zensor 7 на 8 сантиметра от стената за мен би било абсурд. Тези колони и без друго според някои ревюта имат проблем с не особено добре контролиран бас, поставянето им в такива условия за мен би било крайно неудачно.

Ако няма никакъв вариант за по-добро разположение на колоните - с повече място зад тях, според мен далеч по-добър резултат би се постигнал с малки букшелф колони с преден порт и добър събуфер, на който да се разчита за ниските честоти.

Ясно е, че повечето младежи мечтаят за големи колони, с големи говорители, за да има невероятно налягане и зашеметяващ звук... уви ако на такива колони не са предоставени необходимите условия, обикновено резултатът е зашеметяващо посредствен.
    svetlio1 и nassko1 харесват това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Какви тонколони да потърся?
    От just_a_fil във форум Тонколони
    Отговори: 17
    Последно: 26-11-17, 22:05
  2. Избор за тонколони за усилвател Denon
    От synapse във форум Тонколони
    Отговори: 4
    Последно: 06-04-17, 17:11
  3. DENON AVR-1611 с тонколони JAMO S-608 HCS 3
    От ivodivo във форум Тонколони
    Отговори: 5
    Последно: 22-10-11, 21:23
  4. От къде и какви кабели за тонколони
    От Divoto във форум Тонколони
    Отговори: 0
    Последно: 21-07-10, 10:29
  5. Тонколони за ресивър DENON 2310
    От Plamen1321 във форум Тонколони
    Отговори: 36
    Последно: 30-03-10, 12:41

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе