Придържай се към Ямаха или Маранц в този бюджет, като видя вентилатор в подобен тип усилватели и ми настръхва косата.
Придържай се към Ямаха или Маранц в този бюджет, като видя вентилатор в подобен тип усилватели и ми настръхва косата.
Не, съм много сигурен. Но, мисля, че Cambridge Audio е клас A усилвател.
Което, ще рече, че ще грее повече от клас AB (които са горните). Иначе е добра "машинка"
Ако ще се свързват множество устройства към ТВ, Denon-a е с едни "гърди напред". Tъй, като поддържа HDMI ARC (макар и да е само 2 канала).
Което, е и удобство, да се контролира по CEC протокола (устройствата) с едно дистанционно (както е при многоканалните AVR-и)
DENON DRA-900H Stereo Receiver
Тук също може да погледнеш за усилвател. Когато са на промо цена си заслужават.
Този пост е редактиран от tek; 07-10-25 в 20:16.
В Амазон Маранц PM6007 често е под 800лв, така че няма много конкуренция на тая цена (аз миналата година взех сребърния дето обикновено е по-скъп за 805лв)
Друг вариант ако не ви трябват много аналогови връзки е и WiiM Amp Pro , който си е и приличен стриймър, така че си е подготвен за съвремието без допълнителни у-ва![]()
Благодаря за отзивите!
Търся стерео усилвател а не ресийвъри (извинявам се, че съм пропуснал да уточня) . Доколкото прегледах няколко ревюта и отзиви май все повече клоня към ямахата. Само се чудя дали да не посъбера още малко и да си взема A-S 801 или A-S 701 ???
Този пост е редактиран от w902; 07-10-25 в 22:53.
Има смисъл от още по скъп и мощен усилвател, само ако смяташ да обновяваш/сменяш и тонколоните/ОТ със скъпи (от 2K лева нагоре), които имат по ниска чувствителност/sensitivity.
Или, искаш да са на едно ниво със хипотетично новите ОТ (като последното не е задължително).
Този пост е редактиран от tek; 08-10-25 в 11:09.