Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 21 от общо 21
Like Tree1Одобрявам

Съвет за саундбар

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    May 2024

Отговор: Съвет за саундбар

Здравейте,
    Изчетох всички мнения, но понеже съм слаб в света на аудиото предпочитам да попитам тук, вместо да ме омайват в технополис/техномаркет.
    Разполагам със LG 55C1 поставен на стена. Всекидневната е 40 квадрата (8х5).
    Бюджет: до 600 лв
    Цел: масово гледам мачове или ютуб (де музика, де някой подкаст). Идеята ми е да свири прилично. Уикенда вкъщи думчи 24/7. Понеже телевизора е на единия край където е и дивана, когато седна на масата (която е в другия край, тоест на ~ 7 метра от ТВ-то) звука идва слаб. Безжично свързване би било най-добре. В моята аматьорска представа си го представям един саундбар под телевизора със субуфер, и 1-2 колони в другия край на стаята. Или 4 колони във всеки ъгъл и субуфер. В момента съм с една тонколонка, само че съм оставил звука и от телевизора и от тонколоната и в зависимост къде си едното изпреварва звука на другото с малко.

Искрено благодаря предварително !

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Със заден съраунд няма голямо разнообразие, даже хич, но това баш ти се включва в бюджета. https://xtreme.bg/product/8472/%D0%B...lack-HTS40RCEL
    tek одобрява това.

4. Novice
    Тук е от
    May 2024

Цитат Първоначално публикувано от VLADO 66 Виж публикацията
    Със заден съраунд няма голямо разнообразие, даже хич, но това баш ти се включва в бюджета. https://xtreme.bg/product/8472/%D0%B...lack-HTS40RCEL
    по-скоро не търся със заден съраунд, защото като си пусна да гледам новините например, целя когато съм на масата (далеч от телевизора) да го чувам. Телевизора е монтиран на стената, чиято е и стена на спалнята на детето.
    Май отивам на варианта една добра блутут колонка докато хапвам, освен ако няма други предложения тук. Благодаря !

5. Member
    Тук е от
    May 2017

Цитат Първоначално публикувано от d3adly Виж публикацията
    по-скоро не търся със заден съраунд, защото като си пусна да гледам новините например, целя когато съм на масата (далеч от телевизора) да го чувам. Телевизора е монтиран на стената, чиято е и стена на спалнята на детето.
    Май отивам на варианта една добра блутут колонка докато хапвам, освен ако няма други предложения тук. Благодаря !
    Той съраунда ще е зад теб или до теб, както нагласиш колоните. Става и с блутут колонка на масата докато хапваш.

6. tek
    tek е офлайн
    Senior Member Аватара на tek
    Тук е от
    Jan 2019
    Живее в
    Пазарджик

Цитат Първоначално публикувано от d3adly Виж публикацията
    При някой саундбар/сураунд аудио системи, имат опцията за виртуален съраунд или extended стерео.
    Така ще чуваш звук и от задните съраунд-и, когато няма пуснат многоканален саунд Това да готови настройки за звука. активират се от копчето на саундбар-а.
    Погледни упътването.

- - - - - - - - - -

Алтернатива на саундбар-а е активни тонколони. Които, ще имат по чист звук от него. Но, жичната връзката с ТВ само по оптика.т.e за усилване трябва да се използва дистанционното на саундбар-а И няма HDMI Arc
    и работа с едно дистанционно.
    Edifier 2.1 S350DB

Аудио система Edifier - R 2850DB, черна

Този пост е редактиран от tek; 22-05-24 в 20:11.

7. Novice
    Тук е от
    Nov 2015

Имам саундбар s643w свързан през Hdmi Arc,но имам дразнещ проблем и ще помоля за помощ.Проблема се изразява в това,когато гледам филм или предаване по телевизията и има кратка пауза в диалога,саундбара ,,реже,, звука докато не се възтанови диалога.Някой със сходен проблем или решение?

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Саундбар или компютърни колони
    От TOPALOV212 във форум Sony телевизори
    Отговори: 86
    Последно: 24-06-20, 07:26
  2. Саундбар LGSJ2
    От felipe във форум Sony телевизори
    Отговори: 42
    Последно: 13-05-20, 07:50
  3. Саундбар за SONY 55XF9005
    От dictator във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 5
    Последно: 08-06-19, 15:50
  4. Проблем със саундбар lg las751m
    От fenix във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 1
    Последно: 23-02-18, 10:58
  5. Саундбар за ТВ
    От vladik във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 24-11-17, 12:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе