ами хайде бъди малко по-точен и кажи какво точно е направил твоя приятел за да можем всички да го пробваме.
btw там където казваш опция 5.1 няма никъде поне при мен за другите незнам
ами хайде бъди малко по-точен и кажи какво точно е направил твоя приятел за да можем всички да го пробваме.
btw там където казваш опция 5.1 няма никъде поне при мен за другите незнам
Сега съм на работа ама довечера като се прибера ще проверя точно какво се прави и ще ви пиша.
Абе нещо не мога да го намеря това. Сигурен съм че беше в output plugin. Всъшност в Device settings на Directsound ми показва 5,1.... не знам ...тоя пич от някъде избра 5,1 и то в Уинампа съм сигурен че беше. Vacano при тебе така ли е? Да не е нещо от плугините а?
Аз лично си взех такива колонки НО...
Първо имам 4-5 бели косъма от инсталирането на звуковата карта /C-Media CMI8738 6ch - голям боклук!!!!!!!!!!!!!/ Няма значение подкарах я като 6 канална - ОК да ама въпросните колони Luxeon Т5.1 работят като 4+1 няма 6та колона и т'ва е ! Отначало включих ВСИКИ кабели по инструкция при което работеше 2-3 колони после пробвах с различни разменяния на кабелаците и ж крайна сметка имам 4+1 на всико Winamp, WMP, BSplayer абе всичко имам усещането че знам от каде идва проблема с 6тата колона НО даже и това да стане и да я подкарам имам един по-сериозен проблем в миксера на C-MEDIAта има усилвател за всяка една колона ама когато намаля или увелича усилвателя на /примерно/ буфера се коригира звука на съвсем друга колона и тъй като след "правилно" свързване /демек по инструкциата на звуковата карта и колоните, пак са разменени моьете ли да ми кажете сайт кадето да има указание как да се свържат така че да работят правилно и като увеличавам централната колона да не ми се увеличава задната дясна /примерно/
Мерси за евентуални отговори по темата