Компанията(колко пъти си смениха името - даже не съм сигурен за последното), произвеждаща Kyro се оттегля. Kyro III няма да има...за голямо съжаление на Кирил
<center></center>
Компанията(колко пъти си смениха името - даже не съм сигурен за последното), произвеждаща Kyro се оттегля. Kyro III няма да има...за голямо съжаление на Кирил
<center></center>
Мъка... Ами ако и ATI се откажат? Накъде отива този свят?
firmata e STM. И спира производството заради "ниски печалби" - само 15млн зелено . Разбирам ги де - те са май нумеро 3 в света на полупроводниците....
Иначе чиповете са разработка на PowerVR, STM ги произвеждаше. АКо ги купи фирма с желание Киро3 ще има. Ако ли не....
Ето какво са постнали момчетата от PC Club днес на сайта си:
"Kyro 3 все пак ще има!
Днешното съобщение за смъртта на картите Kyro се оказа леко пресилено. STM действително са се оттеглили от производството на Kyro, но Videologic и Imagination възнамеряват да пуснат на пазара Kyro 3, както и да поемат всички ангажименти на STM към настоящите потребители на Kyro и Kyro II."
Куул, а?
BROUGHT TO U BY MSAN
Абе всичко това е чудно, но никъде не видях източник на тея новини - веднъж ще има, веднъж ще няма. Да не сте всички в директен контакт с производителите???
И да го има, и да го няма, все тая. Не знам какво трябва да се случи, за да почнат хората да смятат, че има по-добри 3D карти от тези с nvidia и по-добри за видеообработка от тези на ATI. В света на бизнеса лидери са Intel и VIA с интегрираните си чипсети, а като се сещам за перфектно 2D, все ми се върти в главата името Matrox.
А Kiro-то го асоциирам с несполучлив опит за голямо дърлене пред клиентите от сорта "Ах колко сме ВЕЛИКИ, направихме и ние видеокарта". Някой да може да даде ЕДНА смислена причина, поради която да се купи Kiro карта?
Крис - не посочиш източник, защото на повечето сайтове я има тая новина. Има и нещо ново - може би STM ще бъдат купени, споменава се и името nVIDIA, но това са все още слухове.
Ето и линк за НЕВЯРВАЩИТЕ:
http://gamespot.com/gshw/stories/new...46688,00.html/