Резултати от 1 до 8 от общо 8

Opti933 i WinXP

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2001

Opti933 i WinXP

Kachih si WindowsXP, no mi prawi dosta problemi sus zwukowata karta, naprawo ne iska da trugne. Kartata e Opti933 proizwodstwo na Shuttle. Probwah s poslednite draiweri ot saita na Shuttle koito sa za windows2000 i pak ne stawa. Nakraq na istalaciqta izliza prozorec za nastroika na DMA, IR, adresi, bqh prinuden da probwam wsichki wuzmojni kombinacii i pak ne stana, dawa che nqma takawa karta w komputara. Izobshto wuzmojno li e da se podkara po nqkakuw nachin, che ne mi se smqnqwa kartata.

????

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2002

Opti933 i WinXP

Probvaj s windows update.Edin ot update-ite dobavq supported hardware.moze puk da stane.az nqmah problemi no ne sum sus tvoqta karta.nqkude bqh 4el za problemi sus zvuka porodeni ot nedostatu4no RAM no ti qvno izobshto ne mozesh da q instalirash.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Opti933 i WinXP

Преди време се борих с тая карта. На сайтът (OPTI)им пишеше нещо от сорта: "А бре, що се мъчите хора с боклуците, които сме правили някога. Ние вече забравихме за тях, а вие драйвери искате. Я ги хвърлете и си вземете някоя PCI аудио карта за 20-тина $".

Препоръчвам ти да последваш съвета им.

5. Тук е от
    May 2001

Opti933 i WinXP

Tochno sega ne mislq da smenqm kartata zaradi edin windows, nai-malkoto si imam i 98, a tam nqma wadi neweroqten zwuk. Mnoogo po dobra e ot Yamaha724, da ne goworim che ne moga da si podkara swestno i wideokartata SG4 proizwodstwo na Gainward. Ako nqkoi znae kude ima draiweri za XP da kaje, zashtoto probwah za 2000, a s tqh i wgradenite s windows XP ne wurwi nikakwa igra:=(((

????

6. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2002

Opti933 i WinXP

Imam nekakwi draiweri ama mai sa za 98.Wchera instalirah edna takava...Ako gi iskash kazwai.Na wremeto (kogato beshe bez pari:-) sym gi dyrpal ot windrivers.com

7. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2002

Opti933 i WinXP

aaaa zabrawih... dokolkoto si spomniam taya karta e poslednata s marka opti(ili pyrwata sled kato gi beshe lapnala nekakwa druga firma) i imah golemi dertowe dokato otkria RABOTESTI draiveri no ne sa za 98 a za 95.izwiniawai.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Opti933 i WinXP

positive, tuy za rama ne e vyarno. Az imam 512mb i zvukami puka kolkoto si iska.Byah pusnal tema za tova no nikoy ot vsichkite spetzialisti vyvy foruma ne moja da otgovori kak moje da se opravi.Naloji se da razkaram sound kartata i da si karam na vgradeniya tashak VIA. Kartata mi beshe Creative pci64v.

10. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Opti933 i WinXP

един приятел си продаде Лайв-а точно по тая причина, пукаше на МР3-ките. Сега си взе ..ъ... май някакъв Филипс многоканален, е, ЕАХ-а не е като на Лайв-а, ама поне като си слуша музика, и не пука

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Замяна на WinXp Pro с WinXp Home
    От skaishev във форум Windows
    Отговори: 1
    Последно: 17-05-06, 10:29
  2. WinXP e луд!!!
    От LordOfEvil във форум Windows
    Отговори: 11
    Последно: 15-04-03, 19:24
  3. WinXP
    От abv във форум Windows
    Отговори: 3
    Последно: 12-02-03, 23:42
  4. CD-R & WinXP
    От AK 7.62 mm във форум Windows
    Отговори: 2
    Последно: 07-11-01, 15:50

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе