Не знам дали тук и е мястото на тази тема (ако не е моля админите да ме извинят) но имам един проблем който ме мъчи от доста време. Проблема ми е с аудиото. След рестарт всичко е ОК, но след това изчезва и като кликна на "волюм контрола" ми излиза ето това "There are no active mixer devices available. To instal mixer devices, go to Control Panel, click Printers and Other Hardware, and then click Add hardware This program will now close." Не мога да слушам нито музика нито да говоря по Скайп, камо ли да гледам филми. Междувремено ми излиза и това съобщение от време на време http://img172.imageshack.us/my.php?image=2uc4.jpg , което въобще си нямам и на идея какво означава, но мисля че е нещо свързано със загубата на аудиото. Забравих да ви кажа че сумати пъти сканирах за "вируси" преинсталирах ХР-то но и това не помага - аудиото пак го няма. Макар че компютърът ми е стар не мисля че това е проблема. Ако някой е имал същия проблем и го е отстранил по някакъв начин моля да ми помогне. Предварително Благодаря !!!