В момента компютърът разполага с два радеона х1600 агп.Струва ли си да се заменят с ГФ7600гс? В същата връзка коя е най добрата карта за АГп в момента и колко струва???
Благодаря.
В момента компютърът разполага с два радеона х1600 агп.Струва ли си да се заменят с ГФ7600гс? В същата връзка коя е най добрата карта за АГп в момента и колко струва???
Благодаря.
Как така си пуснал 2 карти х1600 на компютър с АГП ? Щото това дето го говориш е нещо невъзможно. Технологията на nVidia "SLI" (придобита от старите Voodoo карти) или на ATI "CrossFire" е за PCI Express картите, старите видеокарти на AGP дори нямат и изводи за задължителното мостче което трябва да се направи между двете карти.
Дори няма дъна с 2 AGP слота![]()
Колкото до новите АГП карти , за момента най-бързата е 1950PRO с цена около 200 долара.
Нямам представа, компютърът не е при мен а човекът е хванат от гората:-). Това е което знам от него и което съм го карал да чете от дивайс мениджъра. Ще уточня по най бързия начин. И понеже не съм имал вземане даване с Кросфайър нямах представа че изисква ПЦИХ...(мина ми през ума само:-). Ако компотът разполага с такава шина въпросът ще бъде преформулиран естествено:-).Благодаря Стенли.
Има едни дъна на Asrock които наистина имат 2 AGP слота обаче между тях има един оранжев слот за K8 bridge платка. Та единият АГП слот служи когато процесора е на дъното , а другият АГП слот е когато процесора е на тая бридж платка. Това е идея само на Asrock .
![]()