Моля някой да помогне за тези драйвъри.Досега свалих 3 различни и се едно и също става.По средата на инсталацията ми изписва че не е открил драйвъри за тази операционна система.Лаптопа който е с тази видео карта е ASUS F3KA-AP023
Моля някой да помогне за тези драйвъри.Досега свалих 3 различни и се едно и също става.По средата на инсталацията ми изписва че не е открил драйвъри за тази операционна система.Лаптопа който е с тази видео карта е ASUS F3KA-AP023
Айде и в тоя форум ще ти отговоря.
Намираш си програмката Mobility Modder и с нея помощ модваш някой от тези драйвери които не стават и готово.
Трябва да инсталираш преди това MSXML 6.0 и .net framework 2.0
Малко google и готово
http://vip.asus.com/forum/view.aspx?...Language=en-us
******************.com/files/73520797...2_XP_32-bit.7z - тука също.
Постарай се повече - не ти трябват кой знае какви умения да си потърсиш "asus F3Ka XP Drivers"
Мерси много.Значи намерих ги драйвърите аз ама за звука и видеото не станаха първоначално,но след вашата помощ се оправих.Сега всичко е пушка.Да питам за този лаптоп не е ли по-добре с Виста.Казаха ми че вистата по-добре управлявала процесора и видеокартата.
Eдинственното което забелязвам да е по-добре пипнато във Вистата е Power managment-а , под Виста лаптопа ми държи с 15-20 минутки повече от колкото със XP.
Значи забелязах днес че качеството на видеото като гледам филми хич не е добро.Дали е до настройки или до драйвъри?
Възможно е да е от кодеци. Дай повече инфо.
Значи проблема е че филмите ги дава на квадратчета,като се пусне на ЛСД тв е още по-отчетливо въобще лошо качество.Изтеглих някакви драйвъри ужкем за тая видео карта.Кодеците сам изтегли новия k-Lite Codec Pack 4.25 i гледам с Bsplayer най-новия
сложи това http://haali.cs.msu.ru/mkv/MatroskaSplitter.exe и ако и тогава няма промяна - свиркай
А да ми кажеш какво точно е това.Аз наслагах 100 програми дет за парви пат ги чувам на тоя лаптоп.Са ше го видим и с тва ко пе стане
това е кодекът, с който се гледат x264 HD филмите
подчертавам - кодекът! не пакети, не плейъри, а самото нещо, което разкодира информацията. след това си гледаш с любимия плейър...
Да разбрах мерси много.Сигурно довечера ще вида как се вижда че нямам време сега.Доколкото разбрах след като имам този кодек може да гледам HD филмите с който и да е плеар,в моя случай BSp.Пак мерси.