Здр. ще приеме ли W7/64 драйвъри от виста/64 - мисля да инсталирам на 4годишен лаптоп W7 но не намирам драйвъри за него, има само за виста?
Лаптопа е asus f7e-7s064
Здр. ще приеме ли W7/64 драйвъри от виста/64 - мисля да инсталирам на 4годишен лаптоп W7 но не намирам драйвъри за него, има само за виста?
Лаптопа е asus f7e-7s064
Не би трябвало да им проблеми... То полвината драйвери които ги предлагат за по-старите машини за седмица, всъщност са за виста и променено име
Макар, че виста с SP3 не се държи по-зле от 7... (според мен)
ама то и няма нужда, повечето са си вътре в седмицата, виж само, нещо ако имаш ТВ тунер,wi fi карта, тука ще е сложното, иначе по начало, ще ти трябва само драйвера, за видеото и си готов.
fanta, така си, но понякога 7-цата не намира онлайн най-новите или най-добрите драйвери сама
joro, ти нали си позволил на 7-цата автоматично да си тегли от нета?
да, позволил съм но на новия с платена W7 a искам на стария да сложа W7, че с XP-то нещо не се справя а и няма драйвър за дистанционното на мултимедията.Първоначално публикувано от FearMe
да има хибриден тВ тунер
аз тунера го зачеркнах, щото рядко има такива, значи мисля проблемът ще ти е в него, спрямо драйверите.да има хибриден тВ тунер
Ако има такъв, за виста х64, би трябвало да стане.