Здравейте, имам много итнересен проблем с един микрофон или по-точно с компютъра към него.
Микрофона не е нищо особенно - обикновен микрофон за 3 лева и работи /установих го като го сложих на друг компютър/. Но на компютъра на който би трябвало да работи не го прави.Компютъра е с уйн ХР. Нивата във волюм контрола /и уйндоуския и този на саунд картата/ са на макс, когато скайпа почва да набира заглушава микрофона както си му е реда. Всичко общо взето изглежда наред но звук от микрофона няма, нито по скайп нито на вградения в уйн "sound recorder".
Sound Card-тата /c-media/ работи, възпроизвежда звук без проблем. Всичко е наред ! НО микрофона неще да работи...
Може би трябва да спомена че на компа седят и деца които са потресаващо компютърно ограмотени за възраста си и съответно вярвам че всичко което може евентуално да бъде натиснато е натиснато но когато говорим за микрофон не са много опциите няма драйвери няма нищо просто пъхаш и работи ама пък сега е пъхаш и неработи.
Единственото което ми хрумна е входа на звуковата карта да се е прецакал по някакъв начин само че пък не знам как да се уверя че това е/не е проблема. Също трябва да отблежа че тази конфигурация преди е работила отлично в този си вид!
Накратко нямам никаква идеа как да процедирам. Моля ако някой има някаква идея нека сподели ще му бъда благодарен! Мерси предварително!

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат /тоя дето е измислял стандартните обозначителни цветове на звуковите карти какво ли е има впредвид като е решил стандартния цвят за вход на микрофона е розов винаги...?
 /тоя дето е измислял стандартните обозначителни цветове на звуковите карти какво ли е има впредвид като е решил стандартния цвят за вход на микрофона е розов винаги...?  

Първоначално публикувано от Az_sum_bre_ombre
 Първоначално публикувано от Az_sum_bre_ombre