намира ли се видеокарта с video out на 100Hz?
pjMarvin
pjMarvin@abv.bg
намира ли се видеокарта с video out на 100Hz?
pjMarvin
pjMarvin@abv.bg
Кво изкаш да кажеш:да ти пуска обрза на Тв със 100 херца?
Или друго?
Значи - TV-out на 100Hz не съм виждал (това не значи, че няма).
Предполагам, че знаеш, че крайното стъпало при телевизорите не е като това при мониторите и то не може да си сменя опреснителната честота (50Hz са си 50Hz независимо какъв ти е TV-out-а) Ако обаче имаш 100Hz телевизор, то тогава освен че си късметлия и си заслужава да потърсиш...
Dominator
dominator@bitex.com
ICQ#109217561
Човека ако има ТВ с 100 херца му трябва само нормален TVout.
Иначе ако намери такава и пусне нормално TV на 100-не искам да съм наблизо...:-)
Ех, късметлията не съм аз, а един клиент който си наблъска компа с какво ли не. Но е решил, че на бял екран го дразни трептенето. Ама си е прав, като се е изръсил толкова пари за телевизор...Ама е ТЕЛЕВИЗОР, не някакъв си телевизор.
Чудех се дали някоя от dualhead картите има тази възможност. ATI няма, с нея първо пробвахме.
pjMarvin
pjMarvin@abv.bg
Променено от pjMarvin на 05/04/2001 12:27:58
ave shto az ne moga da si zema 100Hz TV ?
kolkoto i da bachkam
Аз досега не съм виждал добре работещ TV-out,може би тоя на Voodoo,но и там не е цвете...
Matrox G400 Dualhead.
Ima dva ramdaca, taca che niamash problemi s neobhodimite ti herci. Toia na TV-OUT-a estestveno e po-slab ot osnovnia - mislia che beshe 230Mhz, koeto ti e predostatachno daje i za 1024@100Hz.
тези MX картите с video out няма ли да ми сършат работа? Matrox-а малко нанагорно ми идва.
pjMarvin
pjMarvin@abv.bg
Ето едно мое предположение:
Нормалните TV са 50Hz - ние на толкова и получаваме сигналът, а 100Hz телевизорите просто "удвояват" честотата на опресняване...
Предполагам, че ако TV-то е 100Hz-ово, то няма да е от значение сигналът...
Довечера ще сляза до едно приятелче със 52" 100Hz Philips и ще го пробвам с ABIT MX Siluro...
Dominator
dominator@bitex.com
ICQ#109217561
Няма значение че телевизора е на 100 херца видеовхода му приема стандартен телевизионен сигнал с презредова развивка на 50 херца.
Освен ако телевизора му няма специален конектор за връзка с компютър.Този конектор е 15 инов като на мониторите и за да се включи към компютъра не е небходим тв изход-просто се свързва вместо монитор.Да си продаде този телевизор и да си вземе нов като държи на 100-те херца ( 29 инчов 100 херцов Самсунг с ПС вход струва 2100 лева )
gadostite otnosno tv out ne svurshvat.Voodoo 3000 ima kofti tv out.Na matroksite e hubav a ako niakoi mi kaje zashto ati radeon sdram32 ot 114$ pokazva 50hz a trepti poveche ot normalnata tv sha go cherpia
mersi za ideiata i imash edno cherpene ot men ama kude e toia filter dai primer za put za dostigane naprimer properties -seting -advansed-?????????? i ako mi kajesh kak da naucha tupia tuikar za radeon sd ram da se startira overkloknat shtoto na 160 mhz neshto me drazni pone na 180mhz da otlepi