Интересува ме коя от двете комбинации е по-добра според вас и защо?
Благодаря предварително!![]()
Интересува ме коя от двете комбинации е по-добра според вас и защо?
Благодаря предварително!![]()
има и по-добра комбинация. 100hz и 4ms http://sharpbg.com/index.php?productID=202
100Hz е по-добрата комбинация. Дали е 8 ms или 4 ms няма голямо практическо значение - само при игри (PC, Xbox, PS) и то ако видео сигнала е повече от 125 fps!
Само, че на повечето ТВ със 100Хц, тази опция я изключват, така че какъв ли е смисъла? Картината не естествена казват със 100те херца.
100 Hz представляват функция която вкарва "изкуствен" кадър, т.е. самото ТВ измисля междинен кадър с цел по-плавно движение. Доколкото съм чел, само топ моделите на Сони и Филипс се справят с тази функция. Самсунг са много зле, а за Шарп на този сайт или добро или нищо ... в случая нищоПървоначално публикувано от ivando
![]()
Без 100-те херца картината е по добра. Ходи виж и се убеди с очите си.
Защо говорите глупости за 100-те херца,незная какви програми гледате и какво гледате ама 100хц правят много по хубава и стабилна картина,точно това гледах вчера в един магазин,аман от разбирачи
Може ли да споделиш за кои марки и модели става дума?Първоначално публикувано от sssaaa
О ти си видял нещо в някакъв магазин. Ние пък как не сме сетили да отидем също до някой магазин не знам. Ти не знам какво си гледал но съм си носел компа по същите тези магазини и знам как предава по добре. Като не разбираш си трай най добре.Първоначално публикувано от sssaaa
Аз не забелязвам никакава разлика при 100Хц на ЛСД, докато при СРТ забелязвам (но не и при Самсунг). Така ли е?
Какви телевизори съм вижда и тествал ти на снимка не си виждал имам вече телевизор със 100 хц ти като нямаш пари да си купиш нещо свесно по-добре ти трай да не ти чета глупостите има си тестови страници с инфо където са правени от инжинери с такива устройства където ти не си и чувал....изобщо ли пиша на невежи хораПървоначално публикувано от shpeksi
![]()
и ако си взимаш нещо не гледай 100 хз гледай да е фуллХД картината е много по добра от хд-реди
Днеска гледах LCD телевизори. Определено 100Хз са по добри от към движенията, но всички телевизори като им се пусне телевизия вадят зърнест образ, който го няма при CRT телевизорите, което много ме разочарова. Оказа се, че плазмите не са това което си мислех. Уш са с голям контраст, но бялото им не е от най бялото, както и черното не е черно. Когато има пуснато HD видео образа е много добър, но за телевизия е пълна скръб. Можеби ако сигнала е цифров нещата ще бъдат по различни. Това за фулХД-то са глупости. Ясно, че образа е по добър, но цената е много по висока, така че няма смисъл да се коментира. Не гледайте по характеристики колко милисекунди е, а реално как се справя с картината. Също 100 херца не означава по добър образ. 100Хз са за да няма насичане на движенията.
съгабсолютно си прав,....и аз исках да си купя плазма,много държах да имам такъв телевизор,но след гледане и тестове се отказък...за кабелна телевизия немога да кажа нищо,но за сателитна и ако се гледат спортни програми или каквото и да е когато има движение когато няма 100 хц има замъгляване на картината,точно 100хц премахват това...Първоначално публикувано от Julian
Към Julian.
Многократно е ставало дума, че да се гледа качеството на кабелната телевизия в магазините е безмислено. Избери си който искаш телевизор, избора си е твой, сложи си после цифрова (аз съм с БУЛСАТКОМ) и ще видиш, че качеството заспива. Аз съм със Panasonic 32LX700P и мога да ти кажа, че няма да съжаляваш за качеството на образа. Колкото до 100 херца, не съм забелязал каквито и да е дефекти в картината, напротив - няма никакво мигане. Надявам се да съм помогнал.