Kajete mi koq ot dvete karti e po dobra, i kakvi sa im cenite v momenta.
Blagodarq [?]
Kajete mi koq ot dvete karti e po dobra, i kakvi sa im cenite v momenta.
Blagodarq [?]
ti e po-dobra :-))) ama po-dobre si zemi GF4MX440 ili radeon9000 ili gf3ti - posochvam gi vav vazhodiasht red na cenite. idi primerno na www.jarcomputers.bg i vij aktualni ceni.
GForce2 Ti определено, обаче вече не е изгодно да си купуваш такава карта, о-добре дай малко повече пари и си вземи както Yozo казва, но в никаккъв случай не се лъжи за GF4MX ...
GeForce 3 Ti200 si vzemai i zabraviai za slu4aia!!!)
Vremeto na MX-a mina!!!
Ще видим като излезе някой модел от рода на GeForce FX MX пак ще си говорим дали е отминало[:D][:D][:D]
GF3 ti 200 vzimai.
Ako imash vreme i pari izchakai GeForce FX MX s cena okolo 200 $ v nachaloto. Hi Hi
da ama tya mai nyaa da poddarja dx9 hardware-no... samo dx8.1 - po dobre si zimai gf3ti sega i problemi nyaa da imash. puk i ne e chak tolko skapa.
hehe...GeForce FX MX?!
towa pyk otkyde go izmislihte....nema takowa neshto:
GeForce FX 5800 i GeForce FX 5800 Ultra.
cenata na Ultrata shte e okolo 300 $.
wse oshte ne se znae dali shte e neshto ubiistweno - na edni site-owe benchmarkowete pokazwat, che ne moge da otlepi, na drugi benchmarkowe e napred s 30-40% pred Radeon 9700 PRO...abe ne se znae.
oswen towa GeForce FX poddyrza DirectX 9.0 hardware-no:
0.13-micron GPU
125 million transistors
8 pixel rendering pipelines, 1 texture unit per pipeline, can do 16 textures per pass
1 massively parallel vertex rendering engine
4 x 32-bit "DDR2" memory controllers running at ~500MHz DDR
Up to 48GB/s of memory bandwidth using compression
AGP 8X support
Full DX9 Pixel & Vertex Shader support
Vaxa mai neshto burkash.
5800 shte e 299$ v USA
a 5800 Ultra 399 v USA
V BG shte sa dori oshte po skypi.
A kolkoto do MX modela NV 31 toi shte izleze malko sled poqvata na NV30 na pazara s cena okolo 150-220 $
Ultra modela izduhva ot vsqkyde 9700 Pro.
Edinstveno posledniq moje da mu se opre pri rezolucii ot 1280x1024 nagore.
Ama na koi mu puka. 90% ot PC gamarite v sveta igraqt max na 1024x768
VaXa:"oswen towa GeForce FX poddyrza DirectX 9.0 hardware-no:"
imah predvid ako izleze FX MX variant :-)
moeto mnenie e ako ima6 pari za davane zemi gf4 ti4200 tova e istinata) no se saglasqvam i s Wizard za negovoto predlojenie "po evtino "
)